Hunters 'hjælp forsøgt at styre gæs i Westmoreland County parker

Jagt vil ikke blive tilladt på Labor Day på Mammoth eller Northmoreland grund af planlagt for den pågældende dag offentlige arrangementer.

Westmoreland County igen tillader jagt i flere af sine parker i den tidlige gås jagtsæsonen denne måned i en løbende indsats for at styre Canada Goose befolkning.

Vi følger de samme standarder for smag, som den daglige avis. Et par ting, vi vil ikke tolerere: personlige angreb, uanstændighed, vulgaritet, bandeord (herunder skældsord og bogstaver efterfulgt af streger), salgsfremme, parodier, manglende sammenhæng, missionerende og råben. Må ikke indeholde webadresser til websteder.

Udover amt parker, har North Huntingdon indiske Lake Park fastsætte særlige Canada Goose jagt datoer og tidspunkter. Onsdage og fredage fra Sept. 9 til 25. På grundlag af disse dage, vil parken blive lukket for offentligheden indtil middag af sikkerhedsmæssige årsager.

Mens de fleste kommentarer vil blive offentliggjort, hvis de er på emnet og ikke misbrug, modererende beslutninger er subjektive. Vi vil gøre dem så omhyggeligt og konsekvent som vi kan. På grund af omfanget af læserkommentarer, kan vi ikke gennemgå individuelle moderation beslutninger med læsere.

Vi sætter pris på det, når læsere og folk citeret i artikler eller blogindlæg påpege faktuelle fejl eller vægt, og vil undersøge alle påstande. Men disse forslag skal sendes via e-mail. For at undgå distraherende andre læsere, vil vi ikke offentliggøre kommentarer, der tyder en korrektion. I stedet vil korrektioner foretages i et blogindlæg eller i en artikel.

At Indian Lake, jægere, der udtrykte interesse i de foregående år bliver tilfældigt udvalgt til at deltage, selv om yderligere jægere kan rummes i denne sæson. For mere information, ring til township Parks and Recreation Department på 724 863 3806, ext. 124.

'Vi vælger at gøre det at kontrollere gæs befolkning, hvilket skaber en vedligeholdelse mareridt for os,' sagde han.

County parker embedsmænd forventer at tillade gås jagt i løbet af de næste to sæsoner, fra 24 oktober-28 november og fra 26 december - 2 Januar, sagde McCloskey.

Jagt vil blive tilladt gennem Sept. 25 på et begrænset grundlag, siger Greg McCloskey, vedligeholdelse direktør Ungdom Canada Goose Expedition Parka Bær Denmark for Westmoreland County Parks and Recreation. Tirsdage og torsdage.

Vi moderate kommentarer. Vores mål er at give materielle kommentar for en generel læserskare. Ved screening indlæg, giver vi et rum, hvor læserne kan dele intelligent og informeret kommentar, der øger kvaliteten af ​​vores nyheder og information.

Vi værdsætter tankevækkende kommentarer repræsenterer en række synspunkter, der gør deres punkt hurtigt og høfligt. Vi gør en indsats for at beskytte diskussioner fra gentagne bemærkninger 'enten ved den samme læser eller forskellige læsere.

Vi glæder os over stærke meninger og kritik af vores arbejde, men vi ønsker ikke kommentarer til at blive kørt ned med diskussioner af vores politikker, og vi vil moderate i overensstemmelse hermed.

McCloskey sagde parker embedsmænd tillader gås jagt fordi fuglenes ekskrementer effekt på planteliv, græs og stier i parkerne.

'Vi har tegn bogført ved indgangene,' McCloskey sagde. 'Vi har også county park politiet til at patruljere og håndhæve.'

Der er ingen dage eller frist på Chestnut Ridge og Bridgeport Dam parker. på jagt dage, sagde McCloskey.

vi ikke redigere kommentarer. De er enten godkendt eller slettet. Vi forbeholder os ret til at redigere en kommentar, der er noteret eller uddrag i en artikel. I dette tilfælde kan vi ordne stavning og tegnsætning.

Ungdom Canada Goose Expedition Parka Bær Denmark