Goose ParentingBoth Canada og Cackling Gæs migrere til nordlige breddegrader i Canada og USA til at parre sig, men har også reden så langt sydpå som Kentucky. Nogle populationer ikke migrere, men vil bevæge sig nord for deres normale område at molt i sommeren. Disse er generelt populationer, blev udsået i disse steder under tidligere bevarelse indsats. Gæssene valgte kammerater assortatively, efter størrelse, som holder arten sondringer meste klare af hybrider. Normalt gæs begynder avl på fire år, men et par stykker, 10% eller mindre, vil avle som plage. Parring tendens til at fejle oftere, når koblingen sker dette tidlige.

ID Fakta om Canada GeeseThe Svaret er simpelt og temmelig kompliceret, hvis du forsøger at ID Canada Geese. Arten har 11 underarter, der kan skelnes bedst ved relativ størrelse. De er blevet inddelt i to grupper af små kaglende gæs og store Canada Gæs. Alle disse gæs er store fugle med store organer, lange halse af forskellige længder store svømmehud fødder og en flad regning. De har sorte hoveder med hvide kinder og hageremspingviner, en sort hals strømpe, tan bryst og en brun ryg.

Hannerne stå vagt over hans kammerat og reden. Når gæs har territoriale konfrontationer, vil de kæmpe ved at snuppe hinanden på brystet og halsen og slå på hinanden med deres vinger. Jeg har set hunde får den samme behandling. Hvis du kommer på deres redepladser, vil hannerne giver advarsler display, såsom pumpning deres hoveder, hvæsende og dytter. De behøver ikke bakke ned, så det er bedst at bakke væk give dem deres foretrukne plads. Disse store fugle kan være grum, når beskytte redepladser og kyllinger, så hold godt væk. De roligt ned og blive mere socialt som babyer bliver større. På dette tidspunkt kan du se de store chick grupper med flere forældre som nævnt ovenfor. Kyllingerne vil bo hos deres forældre i løbet af deres første år. og er vores mest jagede vandfugle med regelmæssige jagtsæsoner med Mænd Canada Goose Yukon Bomber ånd Udsalg fastsatte grænser i efteråret; men dette var ikke altid sådan. En art havde specielt til at blive bragt tilbage fra nær udryddelse på grund af over jagt og tab af levesteder.

juli 2004 amerikanske Ornitologer 'Union Udvalg om klassifikation og nomenklatur opdele underart i to grupper effektivt dividere de mindre gæs i en ny art, den Cackling Goose, med det videnskabelige navn Branta hutchinsii. De britiske Ornitologer 'Union foretaget de samme ændringer i juni 2005.

I efteråret vil gæssene skifte til korn og bær, gleaning marker for tilovers majs. De er ofte betragtes som en gene fugl, hvis de dukker op før høst. Gæs er svære at jage væk, så foranstaltninger såsom fældefangst og flytning bruges til at flytte gæs fra markerne. Denne tendens til at være en dyr, tidskrævende proces, og der er nogle spørgsmål, om det er værd bekostning.

Den største er den Giant Canada Goose (Branta canadensis maxima) kan være op til 24 lbs. med et vingefang på 88 inches. På denne fugl, den hvide kind patch kører højere på hovedet næsten selv med toppen af ​​øjet og det har en hvid plet på bagsiden af ​​hovedet. Den mindste er Small Cackling Goose (Branta hutchinsii minima) eller Cackling Cackling Goose (ja, det er meningen at være dobbelt). De synes mere ænder gerne med korte halse og brune organer snarere end at have en hvid eller tan front. De har også en delvis hvid halsring mellem hals strømpe og krop. Deres vingefanget er ca. 43 inches og de vejer omkring 5 lbs., Omkring to gange legemsvægt af en gråand.

Mænd Canada Goose Yukon Bomber ånd Udsalg

Under min seneste tur til Californien, vi fanget nogle spredte flokke omkring Sacramento Valley Lodi Lake, Fulsom Sø og Elk Grove Park. Jeg har bemærket en størrelse forskel, mens du tager billeder af gæs. Nogle af dem havde kortere hals end andre. Jeg er først og fremmest en sydlig pige. Disse gæs er ikke min sædvanlige fugle, så det fik mig nysgerrig. Hvorfor har nogle gæs har længere hals end de andre?

Vi mennesker kommer til at have en ganske tid sortering ud underart af hver gruppe, og jeg tror kun kendskab vil redde dagen. Visning fuglene i flugt vil give det bedste hensyn til hals størrelse som svømning og sidder ænder daske deres hals. Også, vil du se, at Canada Goose er en mere yndefuld langsom flyer, slå det vinger i en mere afslappet måde. Kaglende Gæs flap meget hurtigere. Gæssene selv synes at mene størrelse er det afgørende. Der er nogle blandede avl, men hovedsageligt i underarter af samme størrelse. Damen gæs valgte og synes at være temmelig kræsne.

Hunnerne valgte redesteder, bygge reder og gøre det inkubere. Koblinger kan holde fra to til otte creme farvede æg. Inkubation varer fra 25 til 28 dage. Chicks vil forlade reden i en eller to dage til at gå og svømme med deres forældre. Goslings hurtigt begynde dykning for undersøiske planter med deres forældre.

Som par begynder at brække fra flokken, kan slagsmål forekomme som områder dannes. Nogle flokke vil rede i spredt ud kolonier, inden for synsvidde af hinanden, men tendensen er at have ensomme redesteder væk fra andre med bred udsigt i alle retninger. Fuglene valgte steder for deres reder i nærheden af ​​vand på en stigning i landskabet. Jeg har set deres reder. De er lidt mere end store fordybninger af græs. Nogle gange vil de også bruge mos og lav. De linje reder vil ned fjer. Det meste af hvad jeg så var på bakke sider i højt græs. Gæs vil også rede i træerne, rørskove eller platforme beregnet til fiskeørne eller egrets og hejrer.

reacquainting mig med canadiske FriendsI nylig gjorde en cross land tur og blev reacquainted med Canada Goose. Jeg elsker disse fyre. Jeg første gang så dem i naturen i De Store Søers Område, mens stationeret på NAVSTA Great Lakes i Navy En skole uddannelse. Jeg så dem i foråret, da de var på vej til Canada. Militære baser fordoble ofte som dyreliv tilflugtssteder og måde stationer. Over tid, har fugle lært, at de ikke vil blive generet; så vil flyve ind og gøre sig hjemme.

En kommentar til bevarelse indsats, PR-kampagner og hvor gode intentioner kan bruges til at vildlede.

I Californien var jeg mest sandsynligt at se den større Canada Goose moffitti med parvipes blandet ind i flokken. De parvipes er halv størrelse af den moffitte, men jeg kunne også have været at se Cackling Goose taverneri, hvilket er nogenlunde samme størrelse. Det er en hård opfordring til nogen ikke bekendt med de finere punkter i disse arter. Hvis der nordlige læsere ser dette og ønsker at hjælpe, skal du lade dine udtalelser i kommentarerne området. Til højre er billeder af gæssene jeg fandt ved siden af ​​hinanden og separat.

Hjemme i Texas vi kan finde Canada gæs i moffitti og indvendige underarter. Alle betragtes ualmindeligt indvandrere til centrale og østlige Texas og ualmindeligt vinter beboere. Kun fire bekræftede ynglesteder er blevet fundet i Texas sammen med et muligt sted. Mine Arnold og Kennedy Birds of Texas guidebog siger Buffalo Lake, Hagerman, Anahuac og National Wildlife tilflugtssteder er gode steder for at finde dem.

Goose Befolkninger og PeopleTo se en gruppe af gæs i en park, golfbane eller anden offentlig område er ret almindelig, især i de sydlige breddegrader, hvor de har udviklet permanente boliger. De fleste af os betragte dem dekorative, men de kan blive et problem, når deres antal bliver for stor. En gruppe på 50 gæs kan oprette op til 2 tons ekskrementer i et års tid. Jeg har haft utilfredshed med at skulle undvige 'goose bomber ', som vi kaldte dem. Undertiden flokke ville flytte gennem de vigtigste dele af baserne jeg levede på i de tidlige timer af morgenen forlader en slick rod på fortove. Sjældent i gaderne, vel at mærke. De vidste, hvor de skal gå.

Hvis vores fugl venner ligesom Canada Goose fortsat skal være med os og ikke igen blive drevet på at uddø, er vi nødt til at lære at dele skyerne. Per mit studie af artikler og rapporter såsom Eric Uhlfelder s artikel for National Geographic og andre genstande fra dette år, har der været masser af forskning udført og innovationer skabt til at håndtere problemet. Denne holdning sætter os bag den teknologi kurve og fare både fly og fugle.

Kende din Canada Gæs

Der er mindre forskelle i fjerdragten, men det er størrelsen faktor, der fortæller de forskellige underarter fra hinanden. Nogle siger, at regningen størrelse og form er en anden god indikator, men regningen proportioner overlapper så meget, at det virkelig er ikke meget nyttigt. I Canada, kan man bruge et par tommelfingerregler i foråret at identificere fugle efter sted i henhold til observationer indspillet af Micheal O'Keeffe sin artikel, der kagler Conudrum. 'De mindste fugle har tendens til at avle længere mod nord og større fugle vil avle mod syd. Mørkere arter vil blive fundet i den nordvestlige'. Det er ikke endelig, men det er en start på at finde ud af identifikation egenskaber til grupperne.

Gæs der vælger lufthavnens ejendomme og de omkringliggende områder er af særlig bekymring, da de er en fare for fly. En gås kan tage ud motoren af ​​en stor kommerciel luftfartsselskab. Det var et sammenstød med en gås flok, der forårsagede nødlanding af US Airways Jet A320 på Hudson-floden tilbage i 2009. Som du kan se i nedenstående graf, goose strejker er i 9. sted fugl / airplane ulykker, men gæs har været målrettet stærkere, fordi de er den største størrelse trussel og har haft dårlig presse siden hændelsen 2009.

Min tage på IssueThe mediedebat jeg har fundet minder mig om fremstød for at få en tredje større lufthavn i Houston tilbage, når Katy Whitmire var borgmester. West Houston er en del af en større levested og måde station område for de fleste Central Flyway trækfugle. Sætte en lufthavn i det pågældende område ville have været katastrofalt ikke kun for flytrafikken forsøger at flyve der, men også fuglene hver forår og efterår. Dette ville have sat den foreslåede West Houston Lufthavn i samme prekære position John F. Kennedy Airport i New York bor med at sidde ved siden af ​​Jamaica Bay Wildlife Refuge.

På en anden base, NAVSTA Puget Sound, havde jeg fornøjelsen af ​​at se Canada Gæs igen. Gæssene indlejret i vildere områder langs bakke sider eller ned på søbredden. Når kyllingerne var store nok til at rejse, mama gæs bragte dem i masse til søen. Jeg var vidne til otte eller flere mama laver en perimeter vagt omkring 100 eller flere kyllinger, hyrde dem rundt som cowboys kører kvæg.

De fremherskende tendenser nævnt, er at overveje fuglene og ikke de fly årsagen til kollisioner. Også ville noget beslægtet med en hjort fløjte at advare fugle af et fly tilgang ikke ondt.

The Giant Canada Goose underarter mentes at være uddød af 1950'erne, men i 1962 blev en lille flok opdaget i Rochester, Minnesota, af Harold Hanson. I 1964, den nordlige Prairie Wildlife Research Center og Forrest Lee i spidsen for kampen for at bringe gåsen tilbage fra afgrunden med 64 ynglende par af screenede, høj fugle kvalitet. Ved udgangen af ​​1981 havde 6.000 Giant Canada Gæs blevet frigivet på 83 lokaliteter i 26 amter i North Dakota. I dag er de yderligere spredt ud med stærke voksende befolkninger.

Peacocks i Texas?

Goose FeedingThe Canada Goose vil leve næsten overalt, herunder byområder, så længe der er vand i nærheden. De er primært planteædere spiser græs og frø. I foråret, de er tiltrukket af halvgræsser, skunk kål, blade og ålegræs ifølge Cornell Labs oplysninger. De vil også dykke ned i damme og søer til vand græs og planter. Kaglende gæs vil også lever af græsser, men har også været kendt for at spise insekter, bløddyr og krebsdyr. Begge har en uendelighed til græsplæner. De vil spise indenlandske græsser så let som vilde græs. De åbne vidder tillade dem at se for rovdyr nemt.

Som park fugle, Canada og Cackling Geese vil acceptere uddelingskopier brød, men det er ikke den bedste foder til dem. Hvis du fodrer disse gæs i parker, bringe tørret majs eller blå bær. De elsker blå bær. Ellers lad dem til at spise græs.