Nedenfor er gode eksempler på forskellige måder at udnytte de fem forskellige typer af infografik at gøre dit produkt eller tjenester mere mindeværdig.

Historie Film plots ud de vigtigste film af de sidste 100 år i en smuk, strømmende tidslinje, der visuelt adskiller filmene i 20 forskellige genrer. Som det kan ses ovenfor, hvis dette infografik netop blev efterladt som et statisk billede, ville det være vanskeligt at læse alt, fordi det er så detaljerede og komplekse. I webbrowseren, er en stor design reduceret i størrelse, så hele design kan ses på én gang på skærmen, og zoome kontroller stilles til rådighed for læseren at se de små detaljer tydeligt.

Nogle emner for infografik er bedst skabt til funktionen bevægelse, ingen mere end én, der viser de flyvning mønstre af en egyptisk Fruit Bat, Drangonfly, Canada Goose, Hawk Moth, og Hummingbird. Flight Videoer Deconstructed er en animeret infografik om flyvning mønstre i dyreriget. Dækker fem bevingede dyr de og bevægelsen deres vinger bruge, mens du tager flyvning, denne animerede grafiske bruger levende farver og geometriske former til at formidle den skønhed og enkelhed søgning.

infografik er din mulighed for at formidle komplekse ideer og information på en enkel og let fordøjelig måde. Kort sagt, vores hjerner elsker visuel information. Infografik kan gøre din markedsføring og reklame skiller sig ud i de overfyldte verden af ​​visuelt indhold.

Infographics udvikler sig

Interaktive infografik er gode at bruge, når du vil have folk til at bevæge sig ud over blot at kigge på de oplysninger. Ideelt dit publikum bør få intim med fakta, du præsenterer ved at følge en bestemt historie fortalt gennem dine data. Ved at give dit publikum noget at interagere med, de er engagerende mere af deres opmærksomhed med de data, og vil blive mere fordybet i oplysningerne. Dette giver en personlig oplevelse for hver person, der ser Infografik, skaber en stærkere forbindelse til den information, der deles.

Mænd Canada Goose Snow Mantra Parka Navy Salg

Video infografik har vundet popularitet i årenes løb dels for en masse af de samme grunde statiske infografik arbejder: den lette deling og evnen til at integrere det næsten overalt.

I denne video infografik, der for nylig gået viral, skaberen bruger data visualisering at gøre et stærkt udtryk om det offer soldater gjort under Anden Verdenskrig. Datavisualisering bruges på en sådan måde at vise skarp sidestilling mellem Anden Verdenskrig og mere moderne konflikter. Tjek denne hurtig bevægelse grafik med titlen, The Fallen af ​​Anden Verdenskrig fra Austin baseret developer Neil Halloran. Hans brug af lyd og bevægelse bringer oplysningerne til livet.

Da Internettet, vores computerenheder og ud skærmstørrelser fortsætte med at udvikle og ændre, infografik nødt til at udvikle sig så godt. Bevæger sig forbi de oprindelige statiske billeder, kan infografik historiefortælling med datavisualiseringer og illustrationer nu findes i en række forskellige formater.

Animerede infografik skabe nogle bevægelse eller ændring i design som læseren ure. Det kan være søjler i et søjlediagram vokser, en farveændring, eller (i tilfælde af disse bevingede dyr) en animeret figur. Disse er differentieret fra video infografik fordi disse er ikke videofiler. Disse er Mænd Canada Goose Snow Mantra Parka Navy Salg animeret med HTML-kode eller en animeret GIF-billede format til at skabe animationen, men kan eksistere som en stand alone objekt på en webside.

Internettet er fuld af støj, og dit job er at bryde igennem den mur af information med noget, der giver genlyd med din målgruppe. Når du kommunikerer et budskab, du ønsker at sikre, at dit publikum vil forstå og huske de værdifulde grillbarer om dine produkter eller tjenester. Du vil have din kommunikation skal være klar og koncis. Det er her infografik kommer i.