Og min tweak. 'Vi støtter kraftigt brugen af ​​pels for en simpel grund; profit. For alternativer, her er et link til Humane Society liste over virksomheder, der ikke bruger pels.

Er At Hund Fur på din Canada Goose jakke

stedet for at se prærieulve som skadedyr, bør vi måske se dem for hvad de virkelig er, medlemmer af en familie. Ligesom mennesker, hunde afhængige familiemedlemmer. Så da Dani s pelsjægere snare en mor coyote i et ben fælde, de fratager hende retten til at hæve hendes afkom. Åh, og hendes unger sulte ihjel. Væsentlige, Canada Goose er en flok af hjem wreckers.

Canada Goose, på den anden side, er stolte af denne kendsgerning. Selv om de skumme på læbestift, ness grisen lurer bag deres slick pels politik er iøjnefaldende. Jeg kunne ikke modstå at undersøge et par af virksomhedens krav og foreslå en lidt sammenknebne udgave mere på linje med deres sande filosofi.

Jeg kan gætte interaktionen kan ende der.

Mænd Canada Goose Pbi Expedition Blå Priser

Jeg troede pelsen debatten var over, når pels virksomheder lukker i hobetal, men jeg gætte umenneskelighed vil altid bag sit grimme hoved, hvis der ikke gøres noget. Medmindre du bor i en hule og bare lære at gå oprejst, dræbe et dyr til at bære sin pels er barbarisk. Dybest set, det modsatte af etisk og ansvarlig adfærd.

For at læse en mesterlig og grundig Debunking af Canada Goose påstande, tjek dette link til Fur Bearer Defenders, en organisation på forkant med Mænd Canada Goose Pbi Expedition Blå Priser denne kamp.

En foreslået tweak. »I mange regioner i Nordamerika, er prærieulve betragtes som en vital medlem af noget familie enhed, men desværre for dem, vi desperat brug for pelsen, så vores kunder kan se super sexet som de traske om byen. Sorry hvalpe, kan mor ikke gøre det hjem til middag. Eller nogensinde. Men måske du kan foder rundt for nogle bær i stedet? '

Mig: (hviskende) Du ved, den pels foring. Dens næsten som du bærer Fido rundt om halsen. Jeg ved ikke, Fido, men jeg gætte han ville blive såret, måske bekymret endda en smule.