Min introduktion til fiskeri linje kom ved personlig indespærring. Jeg stod ved kanten af ​​søen en dag, da jeg kiggede ned og så en krog knyttet til min sandal. Jeg ved stadig ikke, hvordan det kom der, men jeg nåede ned og trak det ud. En anden gang jeg trak et langt stykke af det fra vingerne af en gase kun at finde mig selv fanget i det. Den gander fik gratis; så måtte jeg blive reddet.

En uge senere, en beboer jagede hende gennem kirkegården, indtil han bar hende ned. Derefter skar han den linje fra begge ben. Hun nærer stadig en halte, men i det mindste er hun line gratis.

Det tog to personer til at fange og indeholde hende.

Der var en lille smule af gæs på søen, græsning henrykt på nye forår græs, når man pludselig gik amok, flyvende rundt om søen i en vanvittig, forsøger at kaste den streng som trussel, der havde knyttet sig til sin midtersektion. Jeg vidste straks, hvad det var. Fiskesnøre.

dag, takket være den hurtig tænkning af de gode samaritanere, hun er glad og godt.

Jeg har

Fiskeri linje vises uden varsel. Det lurer langs kystlinjer, usynligt Mænd Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber Blå Tilbud Outlet ligger på lur for enhver intetanende skabning. Hejrer og kraner er fundet dinglende fra træer, fiskesnøre streaming fra deres vinger; undslippe umuligt. Heller diskriminerer ikke. Det betyder ikke ligeglad med, om du er gås eller menneske.

Stadig, jeg ønsker lystfiskere overalt ville stoppe overlader det bagefter. Du har ingen idé om liv, du ville gemme eller den smerte og lidelse, du ville afhjælpe ved at være gode fiskeri borgere i jorden.

Mænd Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber Blå Tilbud Outlet

Da han landede, jeg var i stand til at komme tæt nok til at få den linje, og trække det ud, før den begyndte sin snigende rejse, indpakning sig omkring lemmer eller næb før skære ind i huden, hvilket begrænser cirkulationen.

Jeg harmes også at skulle samle op efter lystfiskere, der skal samle op efter sig selv.

Og nu, med tilgangen af ​​sommeren, der vil være millioner af lystfiskere ud i fuld kraft børn, forældre, familier, sportsfolk udbryder nationens damme og vandløb med de værktøjer i deres samhandel uvidende om, at tusindvis af uskyldige vandfugle vil opleve enorme smerte på grund af deres skødesløshed.

Den gander fanget en heldig pause. De fleste gæs fanget i fiskesnøre er ude af stand til at undslippe. Og der er alvorlige konsekvenser. Tre gæs på vores sø er ofre for dens dødbringende angreb. To mangler en fod; den anden et helt ben.

Vi kunne ikke vide, at et par dage senere den unge mor ville finde sig selv i en lige så forfærdelige situation en krog i nakken med fiskesnøre svøbt stramt omkring næbbet.

Og så Olivia dukker op nu næsten otte år og glæder mig med hendes vidunderlige sans for det absurde eller gæssene med de manglende lemmer flyver i, lander med deres sprudlende dytter, ikke at lade de handicap mindske deres begejstring.

Olivia, som er en af ​​de gæs i min studiegruppe, og hele hendes entourage (mate, gæslinger, forældre og bedsteforældre) var i panik, når nogle forbipasserende bemærket hendes situation og ringede til politiet.

Monofilament linje en enkelt streng, næsten usynlig snor synes at have en mening om sit eget, da det svøber sig omkring ben og fødder. Jo mere du forsøger at vriste fri, strammere bliver det.

Der er et par gæs og ænder, vi kunne aldrig fange og hvis plights forblive evigt indlejret i min hukommelse. En favorit lille gråand på vores sø også mistet et lem til fiskeredskaber, når en krog fastgjort til dens fod fanget på pensel og han tyggede off lemmer for at undslippe ved at drukne.

Det kan også tage dage, hvis ikke uger at iværksætte en redningsaktion.

Og jeg mindet om vigtigheden af ​​denne rejse og mit engagement i optagning fiskesnøre selvom det ikke er min egen.

Sidste sommer to politibetjente uden held forsøgte at redde en gås på vores sø med fiskesnøre viklet rundt begge ben med en forbindelseslinje mellem der gjorde walking nær umuligt.

'Jeg er træt af at skulle løfte Fiskeri Linje Efter Careless Anglers

ene holdt hende nede, mens den anden fjernede krog og line med en tang.

De tragedier fortsætte. For nylig, en bekendt og jeg skære fiskesnøre fra en ung Canada Goose på randen af ​​kvælning. Jeg løb hen til min bil for neglebånd saks, som jeg nu holder i min handskerummet for netop sådanne nødsituationer. Forældrene var hektiske og far på randen af ​​angreb, indtil vi endelig kunne skære linjen og frigive sin søn tilbage til ham.

Men at undre sig over det modenhedsniveau for lystfiskere.