Hunters spændt venter på sne til at dukke op, bør ikke have lang tid at vente. Sne gæs naturligvis blive tilbage snedække og det er interessant, hvordan de kontrollere for sne.

vil have en god vandfugle show med gæs, ænder og andre fugle, sagde han.

Han rådgiver at blande i så gæs absolut ikke kan se en jæger.

er en indikation voksen overlevende er stigende, siger Rocco Murrano, GFP senior vandfugle biolog. af vores jagtsæsoner, de begyndte at falde, men det har ikke vendt endnu. Der er masser af ubrugt Arktis for dem at fodre på. Gæs bevæge sig rundt deroppe som de spiser og flytte igen. Med mere majs på deres vandring nu, der er en højere overlevelsesrate og de er højere condition. Vi kender ikke stigningstakten at falde, men det flader ud. Der er sådan et stort antal gæs, det er svært at sige.

har set alt, sagde han. op med noget, de ikke har set. Spil vinden, og sæt hovedparten af ​​lokkefugle på vindretningen side, hvor der altid er bevægelse og fugle tæt pakket. Han bruger 15 flyer lokkefugle til bevægelse på vindretningen side og indgående gæs indtaste på flyers. Han anbefaler at placere to tredjedele af lokkefugle vindretningen og en tredjedel læns og for jægere at ligge lige i den tykkeste del af lokkefugle fra de flyers, lige foran.

nyder altid den udfordring mønster sne gæs, forsøger at snyde dem, sagde Grovijahn, der er også et spil, Fisk og parker ressource biolog i Watertown. du kan snyde dem, det gør du føler dig godt som jæger. De er en temmelig smart fugl, som de er skudt på næsten ni måneder af året i løbet af deres vandringer. Jeg føler også forpligtet til at gøre min del for at hjælpe skære befolkningen ned. South Dakota forårsrapport Conservation Order, almindeligt kendt som en fjeder lys gås jagt, er åben nu. Målet med jagten er at hjælpe med at reducere befolkningerne til at bevare arktiske levesteder. Ordren startede foråret 1999, rettet mod voksne sne gæs. Desværre er det meste unge høstet.

Nogle jægere kan ikke lide smagen af ​​sne gås, men Grovijahn foretrækker dem til Canada gæs som tabel billetpris.

Hvide fugle vil være her snart, og ingen kunne være lykkeligere end Mark Grovijahn, en veteran sne gås aficionado.

Grovijan især lide at jage i græs damme med åbent vand, hvor flydende lokkefugle kan indarbejdes.

Mænd Canada Goose Ontario Parka ånd Salg

er mere forudsigelig i efteråret, siger han. foråret, er der flere mennesker jagt at gøre mere pres, da det er det eneste spil i byen. Grovijahn har tips til sne goose jægere og sagde selv scouting og opnå tilladelse er vigtige, camouflage er det vigtigste at bruge tid på.

gås tekstur er mere mørt end Canada Goose, sagde han. Nøglen er at ikke Kog kødet. En koreansk opskrift på grillen er Grovijahn favorit. Han gør også jerky, fajitas og burritos.

Grovijahn startede jagt med et bånd afspiller til at kalde fugle, derefter uddannet til en digital MP3-afspiller med højttalere, og nu bruger kun en mund opkald. Han skyder en 12 gauge shotgun med 3 tommer stål nr 1s. Han skyder også Hevishot nr 4s.

Han mener liggende på jorden, med plastik nedenunder, er nemmere, hurtigere og bedre end et layout blind. For dækning, benytter han bast græs blandet med plastik camo maske, der er spray malet på yderligere blande i med omgivelserne. Han bruger en ansigtsmaske eller ansigtsmaling og efterlader en lille åbning i græsset over hans ansigt, så han kan se. Han sætter lokkefugle helt op mod ham.

er den mest effektive måde at jage dem for dag ind og dag ud jagt, sagde han.

Han bruger 100 floater lokkefugle og sætter dem med et åbent sted for at skyde. Dette fungerer bedst i sent på eftermiddagen på en god migration dag, hvor fuglene er på udkig efter et sted at lande for natten. De ser bevægelse og kan se de flydende lokkefugle bevæger sig i vandet.

er meget forsigtige, siger han. har set mange lokkefugle spreads, og der er mange øjne deroppe. '

Grovijahn opstiller 400 Sillosocks lokkefugle, der ligner små vind sokker, når feltet jagt.

flyve rundt, kontrollere sne og flyve tilbage, sagde Grovijahn. kan se snedække ligesom vi kan fra et fly. Der er ingen daglig eller besiddelse grænse i 2013. Sand Mænd Canada Goose Ontario Parka ånd Salg Lake National Wildlife Refuge migration hotline vil blive aktiveret, når gæs ankommer i South Dakota. Jægere kan ringe på dagligt at kontrollere opdaterede konti på migration på 605 885 6401.

Jagt snu sne gæs