Du vil finde Kevin meget hurtigt afregner ned i familielivet. Han vil spise næsten alt, og han er god med børn, selvom du ikke bør give dem mulighed for at drille ham.

Ved første øjekast du måske tror, ​​han var hård, men du snart bemærke, at drilsk glimt i øjet. Alt er bare lidt sjov. Han specielt kan lide et spil 'hente' i haven. Jeg vil kaste en liggestol, så vidt jeg kan og Kevin vil gå afgrænser efter det og kan i sidste ende blive overtalt til at returnere det ofte i en temmelig forvredne tilstand. Komodovaraner kan være svært på havemøbler, men det er bare ligesom killinger med sofa dækker virkelig.

Naboerne var lidt mistænksom ved første, men efter at de havde forstærket deres Havehegn, jeg tror, ​​de hemmeligt beundret Kevin. Vi har stadig få nogle nervøse blikke, når vi går ham i parken, men bare sidst, har en lang række mennesker kommer op til mig og sagde, at udslette Canada Goose befolkning var det bedste, der nogensinde er sket, som du ikke får alt det rod af fæces på græsset mere.

Han er en fjern fætter til at Dyret, som terroriserede de dykkere, der blev reddet fra Indonesien forleden. Jeg formoder, at han har en temmelig frygtindgydende udseende, men nedenunder han er en dejlig, sentimental 12ft baby.

Jeg forudser, at Komodo dragon er indstillet til at blive den nye skal have kæledyr. Vi har bestemt vende hoveder på gaden som tre af os, desperat klamrer sig til tre separate ledninger, gå Kevin ned til butikkerne. Ganske vist har der været et par akavet øjeblikke og en trist hændelse med en Grand Danois, men folk er hurtigt vundet over af hans charme.

Mænd Canada Goose Manitoba Jacket ånd Priser

Så har vi haft de vandskab designere rundt, og de har meget behændigt udvidet vores swimmingpool og omdannede den til en slags tropiske hav. De har endda indarbejdet en lille ø for gæst skibsvrag, som også kunne konverteres til en skibbruden bedstemor flad. Vi er voldsomt ophidset, fordi haj folk kommer rundt i morgen for at angribe vores farvande.

Det vil være en frygtelig skruenøgle til at sige farvel til vores særlige bouncy Komodo dragon. Han er bare sådan en vidunderlig syn, som han basks tilfreds, strakt ud foran ilden, efter flere gode måltider. Jeg har forklaret ham, at vi kun vil lade ham gå til et sted han vil være glad.

Godt hjem søges til stor stor elskelige Komodo dragon. Ja, desværre, af familiemæssige årsager, vi er nødt til at sige farvel til Kevin, vores smukke bundt af firben sjov.

Reddet britiske dykkere, fortælle indonesiske ø prøvelser

Vi fandt han fik hænger hans (ekstra stort) kattebakke i løbet af få uger i virkeligheden den største vanskelighed opstod med rådet over, Mænd Canada Goose Manitoba Jacket ånd Priser hvordan til at disponere over indholdet i kattebakken, da dette rejste spørgsmål genanvendelse de aldrig havde mødt før.

Grunden til at vi er nødt til at lade ham gå, er, at min kone har sat sit hjerte på at eje nogle haj befængt farvand. (Hun var inspireret af redningen af ​​disse dykkere).

Hvis jeg pege og råbe: 'Drop, Kevin', er der en god chance for, at han vil frigive hvad (eller hvem) han har i sine kæber. Trouble kan opstå, når han bliver over ophidset, men alt du skal gøre er at distrahere ham; Jeg plejer fyre min haglgevær over hovedet eller ytre en piercing skrig, og det gør ham tøve længe nok til at tillade mig at sprinte til haven skuret og lås mig selv i.

Folk spørger mig ofte om spyt problem. Reptile eksperter siger, at Komodo dragons har omkring 50 forskellige typer af bakterier i deres spyt, men nu har jeg fået at vide Kevin jeg tror, ​​de er faktisk venlige bakterier som dem annonceret på tv. Åndedrættet kan være en smule pongy, men vi finder Polo pastiller gøre det trick. Kevin elsker pebermynte og vi får gennem omkring 350 rør af Polos ugen. Han elsker også After Eight, men får lidt følsomt, når vi løber tør.

Det vigtige med Komodo dragons er at vise dem, der er chef.

Kevin Komodo forlader Dragens Den