Dette problem er ikke et resultat af mennesker invaderer gæs s levested. Den gås befolkning er eksploderet, fordi mennesket har skabt levested den snu vandfugle elsker at græsse på græs og anden vegetation, og er særligt glad for græsplæner, golfbaner og parker, især hvis der er en nærliggende dam eller sø.

Tillade jægere til at skyde (og spise) Canada gæs ville være en billig og effektiv måde at reducere antallet af en art, der er blevet invasive og destruktiv, ikke kun på Vancouver Island, men i mange andre dele af verden.

Hicks siger, at blot at ændre disse forordninger ville give mulighed Mænd Canada Goose Hybridge Jacket Sort På Afbetaling for nedskydningen af ​​tusinder flere gæs. Grundejere og jægerne, de tillader ville være forpligtet til at følge føderale regler og har de rette tilladelser. Og selvfølgelig skal passende sikkerhedsprocedurer være en del af processen.

Nogle vil måske betragte Canada Goose som et symbol på Canada, men det er en uofficiel symbol i bedste, da Canada endnu ikke har en officiel fugl. Den canadiske Geographic Society håber at ændre det. Det søger udtalelser fra canadierne gennem online-afstemning, og vil fremlægge et forslag til politikerne i tide til landets 150-års jubilæum i 2017.

På opfordring af Mike Hicks, Juan de Fuca Electoral Area repræsentant i hovedstadsregionen District bord, har direktører enige om at bede kommunalbestyrelserne i North Saanich, Central Saanich, Saanich, Metchosin og Sooke at ændre skydevåben vedtægter at tillade jordejere eller deres udpeger til at jage Canada gæs på deres jord under normal jagt sæson.

Der er gjort

ikke gøres noget, vil antallet af gæs fortsætte med at vokse, til ingen gavn. At tillade dem at blive jaget vil være godt for miljøet, for ikke at nævne en kilde til høj kvalitet, velsmagende protein til dem, der jager dem.

Organiseret drab er tilladt under fældende sæson, men disse gæs ikke kan spises (de er ikke spiselig på denne tid af året, i hvert fald). Og det kan være dyrt CRD brugt $ 31,200 til at dræbe 43 gæs i en frasortering sidste år, ikke nok til at lave en bule i gåsen befolkning.

indsats for at addle gåseæg ryste dem, så de ikke klækkes, men det betyder at finde reder først. Det er en arbejdskrævende job, der ikke har haft meget indflydelse. Forskellige midler til at skræmme væk fuglene sjældent have en langsigtet effekt, fordi Canada gæs hurtigt at tilpasse sig tågedannelser metoder.

Jagt den måde at kontrollere gæs

Lad os håbe gåsen er ikke valgt. Som et symbol for vores land, ville vi ikke have en støjende, aggressiv fugl, der skader miljøet, og oprører fjendtlighed ved at bosætte sig i stort tal, hvor det ikke er ønsket.

Ikke vandrende Canada gæs er et problem, uanset hvor de er blevet indført. I Europa, de topper listen af ​​miljømæssigt forstyrrende arter katalogiseret af denne kontinentets forskere.

Canada gæs er, af natur, vandrende, men de forbliver året rundt i byområder på grund af den overflod af mad og mangel på rovdyr. Som deres antal vokser, de beskadige naturlige habitat, samt plantet vegetation. Store og aggressive, de kører ud hjemmehørende arter af vandfugle, der truer vores biodiversitet.

Crop beskyttelse kan opnås, der tillader nedskydning af gæs på gårde, golfbaner og lufthavne, men denne metode er hæmmet af kommunernes regler, der forbyder udleder skydevåben inden for deres grænser.

tilladelser

Mænd Canada Goose Hybridge Jacket Sort På Afbetaling

En flok gæs kan hurtigt ødelægge en nyligt spirede afgrøde, tramper hvad vegetation det ikke spise. De er en alvorlig hindring for Island landmænd, især på et tidspunkt, hvor mere lægges der vægt på at spise lokalt dyrkede produkter.