Milodragovich er bekymret for, at sætte op en anden platform kunne tiltrække et andet par rugende fiskeørn til et område, der ikke er et godt match.

'De hopper,' siger Rob Domenech af Raptor View Research Institute i Missoula.

De to fiskeørn er begyndt opførelsen af ​​deres fjerde reden da abdicere til gåsen og hendes sjældent set mage.

Domenech, for en, mener, at der er en god chance. Denne form for spænding, der foregår op og ned ad floder og vandløb i det vestlige Montana lige nu.

Den store bogstaver Osprey tror de er den eneste professionelle sportshold med en maskot, der bor i dens naturlige habitat på deres stadion. (Fans i Arizona kan kun være taknemmelige deres Diamondbacks, Osprey overordnede hold, har ikke en lignende skelnen.)

'De virkelig har brug for en plet,' siger Julie Toenyes, en nabo, der har været sporing dramaet om to gange daglige gåture. 'Jeg har været at se disse fugle i fire år. De er stresset lige nu, squawking og græd næsten hele dagen lang. De er hektisk.'

Sam Milodragovich mener, at der er en bedre end 50 procent chance, afhængigt af hvornår gæssene forlader. Et dyreliv biolog for NorthWestern Energi i Butte, er Milodragovich overvåget osprey reder op og ned Clark Fork River i årevis.

Toenyes sagde, at de er blevet blæst ud af en Cottonwood træ og shooed fra en bank af lys på nærliggende McCormick Park. Bare i sidste weekend, blev fuglene smidt fra en kran arbejder på Montana Rail Link vejbro i slutningen af ​​Cregg Lane.

Fiskeørnen seneste forsøg på en rede af kviste og snor og grene er måske 500 yards fra Clara, men stadig godt inden syn af hende på en notering NorthWestern Energy power pole langs Milwaukee Trail.

Faktisk Toenyes sagde, det var bare den kvindelige gør dykke bombningen.

'Lige nu beslutningen er til at holde ud at gøre det,' Larcombe sagde. 'Planen er at forsøge at købe lidt tid, før gæssene forlade og håber fiskeørnen kan gå tilbage til deres rede.'

Det brændende spørgsmål: Vil de være væk hurtigt nok til at gøre det fiskeørn noget godt?

Goose hævder reden på Missoula baseball stadion

Den fiskeørn kom, og de har returneret hvert forår siden. Deres æg klækker kort før Pioneer League sæson begynder i juni, og fans underholdt hele sommeren med narrestreger og skrig af fuglene.

'De er let. Deres ned slags dæmper dem fra deres fald.'

'Det var lige før vi havde dejlig varmt vejr,' sagde hun. 'Jeg kunne se fiskeørn flyve rundt og hænge rundt, og pludselig næste morgen var de dykke bombningen denne platform, at de to gæs sad på.'

Canada Goose æg har en inkubationstid på 24 30 dage, afhængigt af hvilken hjemmeside du konsultere. Så Claras bliver tæt på afslutningen af ​​deres. Når de alle har udklækket, vil hun opfordre de små fnug bolde fra reden.

Reden platform blev rejst i 2006 i håb om at tiltrække rugende fiskeørn til Osprey stadion. Et par havde netop mistet sin gamle rede på en magt pol i den fjerneste ende af den tilstødende forladte mølle websted, når stangen blev fjernet.

'Vi ser dette årligt, hvor gæssene oprettet butik før fiskeørn kommer tilbage,' sagde han. 'Det er min tanke, og disse er observationer, vi har foretaget i fortiden, at lige når du tror, ​​fiskeørn kommer til at løbe tør for tid, Mænd Canada Goose Heli Arctic Parka ånd Butik århus kan æggene udklækkes, den gæs kaution, og (fiskeørnen) glide derind og gøre, hvad de skal gøre. '

Crews var ude torsdag morgen forsøger at fjerne fiskeørn tidlige indsats og placere gul 'hoops' på andre poler i området for at afskrække fremtidige nesting begivenheder, ifølge talsmand NorthWestern Energy Butch Larcombe.

Som for baseball Osprey, hold vicepræsident Matt Ellis udsendte en pressemeddelelse torsdag, sagde, i munter måde, at en navneændring til Missoula Geese 'ikke er i den nærmeste fremtid.'

Reden tal skal så kort levede som den foregående tre. For en masse grunde kan elselskab ikke lade rovfugle, eller enhver anden form, reden nær sine linjer.

Mænd Canada Goose Heli Arctic Parka ånd Butik århus

Kom begyndelsen af ​​marts, Clara og hendes gander ven beslaglagde osprey reden. Toenyes ikke huske den nøjagtige dato, men det var ikke meget senere, at de to fiskeørn dukkede op meget tidligt for dem at blive migrere nord.

Osprey starter ikke avl, indtil de er 3 år, og disse er 'sandsynligvis krydret veteraner i disse vilkår,' sagde Domenech. 'Det antyder for mig, de er faktisk opleves, og de ved, at komme tilbage til deres ynglepladser tidligt. Desværre gæssene slå dem til det.'

'Jeg ved ikke, hvorfor den mandlige ikke hjalp hende jage dem ud derfra,' sagde hun. 'De ville bare sætte deres hoveder ned hver gang hun kom ned. Jeg kunne kun holde omkring en time, fordi jeg var nødt til at komme på arbejde, men hun holdt dykke bombningen at få dem ud derfra. De ville ikke rokke.'

Så kursen mod floden for at gøre goosy ting og forsøger at overleve for resten af ​​foråret og sommeren.

'Det er håbet, at fiskeørnen vil vende tilbage til reden, når gæssene forlader senere på måneden,' udgivelsen tilføjet.

Toenyes havde en førstehånds visning af de tidlige konfrontationer.

Der var diskussion i de seneste dage mellem NorthWestern Energi, byen Missoula og Montana Fish, Wildlife og Parks om at opføre en alternativ platform for de fordrevne fiskeørn at bygge videre på.