Bird strejker er stigende, ifølge udvalget. Efter en fugl strejke i USA, er resterne, kaldet snarge, sendt til Smithsonian Institution s Feather Identifikation laboratorium til at identificere de arter, ifølge Wikipedia.

NASA sat sikkerhedsforanstaltninger på plads i 2005 for at reducere odds for bird strikes med rumfærgen. Bureauet vil især for at undgå bird strikes til rumfærgens brændstoftank, der kan skade varmeskjoldet under opsendelsen og landing.

Tidlige rapporter tyder på, at en fugl strejke forårsagede et jetfly til at gå ned i Hudson River nær Manhattan i dag, efterlader spørgsmål om, hvordan en lille flyvende dyr kunne ned et rutefly. Air Force i 2007. Bird strejker, eller sammenstød af et fly med en luftbåren fugl, en tendens til at ske, når fly er tæt på jorden, hvilket betyder lige før landing eller efter start, når jetmotorer vender ved tophastigheder.

'Selvfølgelig, gæs eller anden stor fugl ville være langt mere farlig end en lille sort fugl,' sagde Oderman. 'Den hastighed, hvormed de to bevæger forårsager fuglen at blive indtaget ind i motoren. Og motoren er meget delikat at modstå en stor indflydelse.'

Under lanceringen i juli 2005 af Discovery på mission STS 114, en grib skyhøje rundt affyringsrampen påvirket rumfærgens eksterne tank lige efter liftoff. Med en grib gennemsnitlige vægt fra 3 til 5 pounds, kan en strejke på et kritisk punkt på rumfærgen ligesom næsen eller fløj førende termiske paneler beskyttelse forårsage katastrofale skader på køretøjet.

Eksempelvis NASA har en særlig under affyring nedtælling, hvor de kan holde op med at vente på fugle at passere. Og under landing, NASA har en sund kanon at de fyre for at sikre bane er klart fra fugle til at sikre, shuttle ikke er beskadiget under landing.

Jo større forskellen i hastighed af flyet og fuglen, jo større kraft af virkningen på luftfartøjet. Vægten af ​​fuglen er også en faktor, men hastigheden forskel er en meget større faktor.

fugle rester

'De indledende faser af en jetmotor består af en masse kompressorblade. Det er ikke særlig stor, og de kan være meget let beskadiget,' Oderman fortalte LiveScience. 'Selv hvis en af ​​disse ting knækker, så den ene vinge vil gå gennem resten af ​​motoren og det er ligesom granatsplinter til motoren.'

Bird og andre dyreliv strejker til resultat fly i mere end $ 600 millioner skader et år, ifølge Bird Strike Udvalg USA. Fem jetfly har haft større uheld med bird strikes siden 1975, siger udvalget. I et tilfælde, omkring tre dusin mennesker døde.

Sarte fugle, delikat fly

Og i tilfælde af Hudson-floden nedbrud, fuglene tilsyneladende tog begge motorer.

Hvordan fuglene kan ned en jet fly

NASA bekymringer om bird strikes, også.

Han tilføjede: 'Det bare lukker motoren ned.'

'Tilsyneladende i dette særlige tilfælde ser det ud til begge motorer blev ramt. Hvis det var en flok fugle, de fløj troede det ville ikke være en overraskelse for mig,' sagde Oderman.

store fly er certificeret til at være i stand til at holde flyvende efter påvirker en 4 pund fugl, dog 36 arter af fugle i Nordamerika vejer mere end dette, ifølge udvalget. Endnu mindre fugle såsom stære, kan forårsage motorstop.

En 12 pund Canada Goose slående et fly går 150 mph på lift off genererer kraft en 1000 pund vægt faldet fra en højde på 10 fod, ifølge Bird Strike Udvalg USA. Rapporter viser ingen dødsfald eller alvorlige kvæstelser som dette skrives.

Dybest set, hvis fuglene kommer Mænd Canada Goose Freestyle Vest Tan Salg for tæt på motorens indtag, det er ligesom et vakuum fuglene bare få suget i.

Mænd Canada Goose Freestyle Vest Tan Salg

Hændelserne er alvorlige især når fuglene, som regel måger, rovfugle og gæs, suges ind i en jetmotor og. At virkningen fortrænger bladet således at den rammer en anden blad og en kaskade kan forekomme, hvilket resulterer i motorfejl.

Dale Oderman, lektor i teknologi luftfart på Purdue University i Indiana siger fugle kan være meget farligt at fly, især i de første adskillige tusinde fod efter start, hvor fuglene flyver.

Lufthavne, Oderman sagde, tage flere forholdsregler for at holde flyene sikkert fra fugle. For eksempel, de ofte ikke plante mange træer i nærheden, da disse er rugende områder for fugle. Da La Guardia er ret på vandet, bemærkede han, der er en masse af vandfugle rundt.