Den parka maker virkelige motiv er at begrænse salget af lavere priser vinter jakker så Canada Goose kan holde sælge sine produkter 'på en kæmpe mark up,' Sears hævder.

i sit svarskrift, Sears siger nej forbruger kunne forvirre en Canada Goose jakke med Sears 'Alpinetek frakker. Sears har holdt et varemærke for Alpinetek logoet siden 1998, skrev Sears i sit forsvar.

Canada Goose har tidligere sagsøgt International Clothiers Inc., om det med vilje designet et logo og placeret det på jakker at efterligne Canada Goose Arctic Program design varemærke.

'Canada Goose er simpelthen forsøger at mobbe Sears og andre gennem krav, ubegrundet retssager, udtalelser i pressen og lignende, ind ophører aktiviteter, som Canada Goose kender ikke skabe forvirring eller nogen skade på det,' Sears hævder.

Canada Goose har ingen eksklusive rettigheder til en cirkulær logo placeret på ærmet af en vinterjakke, Sears hævder, siger det er hverdagskost for frakker.

Mænd Canada Goose Expedition Sort På Afbetaling

TORONTO Canada Goose forsøger at 'mobbe' Sears Canada Inc. (TSX: SCC) og andre detailhandlere gennem retssager, er Sears om i retsdokumenter, som det rammer tilbage på en krænkelse af varemærker retssag.

Canada Goose hævder, at Sears bevidst forsøger at vildlede forbrugerne til at tro de køber en 'lavere ende' Canada Goose jakke, den parka maker hævder i sin retssag.

intimidering på grund af krænkelse af varemærker retssag

Canada Goose rettigheder, hvis nogen er til navnet og markere Canada Goose og ikke i sådanne funktioner som en cirkulær logo og pelskant, Sears hævder.

Stormagasinet har nu indgivet sit svarskrift i Federal Court Mænd Canada Goose Expedition Sort På Afbetaling og tager direkte sigte ikke blot på dette særlige retssag, men hvad detailhandleren kalder Canada Goose s 'skræmmekampagne'.

Canada Goose forsøger at hævde eneret til at sælge vinterfrakke med pelskrave 'af enhver slags' eller med en cirkulær logo på ærmet, Sears hævder i sit svarskrift.