Mænd Canada Goose Constable Parka Grafit Tilbud Outlet

Smid en eller to tennisbolde i tørretumbleren eller tilføje frisk rensede tennissko. Sæt skijakke i og tørre på producentens anbefalede indstilling. De tennisbolde eller sko vil slå på jakken, mens tørring og sørge for, at den nedadgående ikke klumper i ethvert område.

Hvis jakken simpelthen nødt fluffing og ikke vaske, sætte det ind i tørretumbler på et lavt eller fnug indstilling og tilføje 1 eller 2 tennisbolde. Tænd for tør og fnug i ca 15 minutter. Slå af tennisbolde vil fnug jakken. Det er klar til brug med det samme, og så fluffy som den dag du købte den.

Sæt jakken til vaskemaskinen på en blid indstilling. Mænd Canada Goose Constable Parka Grafit Tilbud Outlet Brug et vaskemiddel til særlige pleje stoffer, hvis jakken ned er fyldt. Følg altid producentens anvisninger på mærkningen.

Sådan fnug et Ski Jacket

Vask dine gamle tennissko før du vasker skijakke. Sæt dem til side, mens du vasker din jakke. Tør de to sammen. De tennissko slå på jakken vil fnug jakke og holde ned fra sammenklumpning da de begge tørre.