vandfugle jægere normalt overholde lovene, fordi de har for meget tid og penge investeret i sporten til at risikere at miste deres licens, sagde Scott Barmby, ejer af Black Duck Outfitters i New Market, som guider gruppe vandfugle jagter i Maryland, North Dakota og Canada .

Hunters ofte ind i floden ved Violet Lock og jagt, som de rejser nedstrøms, sagde Brown, der kajakker samme rute. Nogle fortsætter jagt forbi grænsen på Watts Brach før næste afkørslen ved Swain Lock.

Vandfugle jagt fra båd er lovligt nord for Watts Branch biflod på Potomac-floden, sagde Albert. Nogle jægere kan modtage en advarsel, hvis de siger, de ikke vidste, om grænsen.

Jagt er en vigtig del af at holde bosiddende Canada Goose befolkning i skak. Gæssene blev opdrættet i fangenskab af jægere i begyndelsen af ​​1900'erne og anvendes Mænd Canada Goose Citadel Parka Rød Udsalg som levende agn til at jage migrerende Canada gæs i vinteren. Den praksis blev ulovligt i 1930'erne og gæssene blev frigivet i naturen. Gæssene trives i byområder, producere fire til fem gæslinger om året og har en høj overlevelsesprocent. Inden for de seneste fem år har bestanden af ​​hjemmehørende gæs i staten været så høj som 80.000, mens målgruppen er 30.000. Mere end 40.000 bosiddende gæs blev talt i Maryland sidste år.

Barbara Brown ved, at vandfugle jagt sæsonen er begyndt, når lyden af ​​skud afbryder hendes lørdag slummer.

Vandfugle er normalt jages med en 12 gauge shotgun, som har en rækkevidde på omkring 40 yards, sagde Larry Hindman, vandfugle projektleder med Maryland Department of Natural Resources.

Maryland National Resources Politi, som patruljerer floden, har ladet fire jægere med affyre et skydevåben under grænselinjen denne vinter, talsmand Sgt. Brian Albert sagde. Politiet opkræve et gennemsnit på fire til seks jægere om året.

Mænd Canada Goose Citadel Parka Rød Udsalg

trods grænsen, politiet fortsat citere folk til jagt vandfugle inden for et byområde nær Potomac-floden. Embedsmænd siger theyenforce loven at udelukke jægere fra uheld såre eller dræbe nogen.

En regelmæssig bosat jagt licens koster $ 24,50 og vandfugle jægere skal også have et $ 9 Maryland migrerende spil Bird Stamp og $ 15 Federal migrerende Bird Hunting og bevaring Stamp, foruden omkostninger til jagt forsyninger.

Alle vandfugle jagt skal ske fra en båd eller kajak; jagt er forbudt på C Canal grunde, siger Brad Clawson, chef ranger af C-kanalen National Historic Park.

En mulig årsag til ulovlig jagt kunne være, at grænselinjen ikke ligger på en bekvem indgangssted eller udrejse fra floden, sagde Brown.

Med udvidelsen af ​​jagtsæsonen i det tidlige forår, Brown er berørte jægere kan kollidere med kajakroere eller andre nyder floden.

Brown flyttede til hendes hus ved floden i 2002. Hun gør ikke har et problem med jægere bruger floden, så længe de overholder grænsen. vedrører især er støj forurening, sagde hun. og jeg hellere ikke få skudt. Canada Goose befolkning

The Maryland Department of Natural Resources anslår 300 til 400 personer jage vandfugle på Potomac-floden i Montgomery County hvert år. Jagtsæsonen varierer efter type spil og placering, men er koncentreret fra november til januar måned.

skydevåben bruges til at blive bandlyst fra parken, undtagen på adgangspunkter til floden, sagde Clawson. En 2009 føderale skydevåben regulering afløst parken politik og tillader dem licens til at bære en pistol ret til at gøre dette inden nationalparker.

Brown, 65, bor på Admirals Way i Potomac, nær C Canal National Historic Park, i et hus, hun troede var langt nok syd for jagt zone for at undgå at høre shotgun sprængninger. Hendes hjem sidder lige inde i en grænse, der betegner den urbane område, hvor det er ulovligt at udlede et skydevåben til jagt, ifølge Montgomery County våben loven.

The Potomac-floden isn et populært sted at jage ænder og gæs sagde Larry Hindman, vandfugle projektleder med Maryland Department of Natural Resources. mennesker, der jager floden forstår, at de ikke kan jage under denne linje, siger han.

don rod med ænder politiet, siger Barmby. Han fører aldrig jagtrejser længere sydpå end Seneca Creek, flere miles nord for Watts Branch.

goose jægere citeret for fyring i byområder på Potomac-floden

Straffen for affyre et skydevåben i et byområde er seks måneders fængsel eller en $ 1.000 bøde, sagde Albert.

Fordi beboeren Canada Goose befolkning er rigeligt, jagtsæsonen, som bruges til at ende i midten af ​​februar, løber ind begyndelsen af ​​marts, sagde Hindman. Dette er det tredje år sæsonen blev udvidet.