Sullenberger aftes fortalte The Post den appeldomstol dom var 'skuffende', og han rippet den foreslåede placering af anlægget som 'en frygtelig idé.'

føle Domstolen nåede den rigtige beslutning. Som det konstateret, kunne sagsøgerne ikke udfordre den amerikanske Transportation Secretary skriftlig godkendelse de blå resultater bånd panel, at den foreslåede facilitet vil være kompatibel med luftfartssikkerheden. The North Shore Mænd Canada Goose Citadel Parka Navy Tilbud Marine Transfer Station er en integreret del af byen langsigtede Omfattende Solid Waste Management Plan, fortalte en by advokat The Post.

Dommerne fastslog i går, at de ikke havde kompetence til at træffe afgørelse om brevet, og afviste sagen.

'Det gør helt sikkert [en katastrofal fugle] noget mere sandsynligt, og vi skal have integritet, helt ærligt, at gøre hvad der er i den bedste interesse for offentligheden,' Sullenberg sagde. 'Vi ved bedre, og tilsyneladende vi vælger at gøre dette alligevel, og håbe på det bedste.'

I 2010 FAA sagde i et brev, at anlægget ikke udgjorde nogen fare. Paskar gruppe havde bedt den 2. Circuit Court of Appeals for eventuelt at vælte denne konstatering.

En Canada Goose forkrøblede US Airways Flight 1549 om start fra La Guardia på Jan 15, 2009.

Paskar klager over, at North Shore Marine Transfer Station vil tiltrække fugle på udkig efter mad.

Capt. Chesley Sullenberger mirakuløst nødlandede flyet i Hudson River uden dødsfald.

Dommerne giver La Guardia flyvere fuglen

Anlægget bliver bygget i College Point, omkring 2200 fødder tværs Flushing Bay fra Runway 31.

'Bird strejker sker hele tiden' nær lufthavnen normalt uden katastrofe. Men 'alle tager det er en' til at forårsage en større tab af menneskeliv, tilføjede Paskar, der sæsons række nye juridiske bestræbelser på at vælte afgørelsen og stoppe projektet.

'Hvis du har en katastrofal fugle, hvor folk døde, folk kommer til at stoppe kommer' til La Guardia, siger Ken Paskar, hvis nonprofit, Friends of La Guardia Airport, mistede en domstol kamp i går at stoppe næsten $ 200 millioner projekt.

LaGuardia lufthavn er et skridt tættere på at få en ny overførsel affald facilitet, der vil tiltrække den type fugle, der forårsager flystyrt, advarede modstandere i går.

Mænd Canada Goose Citadel Parka Navy Tilbud