Nogle af de mest interessante dyreliv ser muligheder, du nogensinde vil opleve finder sted på Hart Mountain antilope tilflugt i sydøst Oregon i midten af ​​maj. Pronghorn betyder vil droppe deres børn ud i bynke og udsigten er fantastisk.

I et forsøg på at beskytte duskies mens det stadig giver et mål for lettelse for frø græs landmænd, Oregon Department of Fish and Wildlife kræver nu goose jægere i det nordvestlige Permit Zone, der omfatter alle Linn, Benton, Polk, Lane og andre nærliggende amter, til at tage og bestå en Goose id Test. Når du har bestået prøven og modtaget din tilladelse, du er ryddet til at jage Canada gæs i hele zonen. ODFW har endda gjort det lettere med hjemmesider, der vil styre dig mod offentlige og private arealer, velkommen goose jægere. Det er en fantastisk måde at tilbringe den sidste del af februar og begyndelsen af ​​marts.

Mænd Canada Goose Chilliwack Bomber Grå Butik København

Endnu mere medrivende er tilstedeværelsen af ​​prærieulve, der identificerer de snart at være mødre og hænge rundt i et forsøg på at tage deres børn, som de falder. Mange af disse dramaer er synlige for folk med gode optik og tålmodighed til at vente. Er klar til at føde, vil stå ud fra flokken.

Goose jagt. En af de reelle fordele for sportsfolk, der bor i det nordvestlige Oregon er den udvidede Canada Goose sæson fås fra Feb. 6 til marts 10. Udvidelsen er hovedsagelig et forsøg på at lade jægere reducere gås hærgen på afgrøder i Willamette Valley. Det rynke, selvfølgelig, er tilstedeværelsen af ​​dunkle Canada gæs, et farligt lavt nummererede underarter at somrene på Alaskas Copper River Delta og vintre næsten udelukkende i Willamette Valley.

Spring Chinook. Der er laks og så er der forår Chinook laks. Springers ankommer fra saltvandet fyldt med fedt som forberedelse til at tilbringe sommeren uden at spise i dybe, kølige puljer af deres natal vandløb. På grund af denne høje fedtindhold, er kødet af foråret Chinook betragtes som den bedste smagning af alle laksefisk. Den store fisk vil begynde at gøre deres vej op Willamette floden meget snart og erfarne lystfiskere vil ikke Mænd Canada Goose Chilliwack Bomber Grå Butik København være langt bagefter.

Hvis du er ligesom mig, i februar måned lejligheder væsentlige følelser af tab. Efter alt, chukar sæsonen er forbi, og himlen er grå og utæt. Jeg adskille en af ​​mine rifler til strip og refinish bestanden, plaster og vandtætte mine støvler og generelt rydde op min jagt gear. Men mine dødvande kortlivet, fordi alle former for krog, prik og dyreliv watching aktiviteter er ved at varme op.

Snipe jagt. Trods sit ry som en mytisk væsen, at unge drenge narres til jagter, den Wilsons dobbeltbekkasin er meget reel, og giver en vidunderlig jagt oplevelse sammen vådt, sumpet jord, dam kanter og klæg felter. De er meget hurtige og megen sjov at jage. Her i det vestlige Oregon kan du jage dem gennem Feb. 21. Snipe jagt er en fantastisk måde at holde skarpe og aktive.

Shad fiskeri. Det siges, at hvis laks og steelhead slås som shad, ville ingen nogensinde lander en. Den shad, en 1870 's indvandrer fra Pennsylvanias Susquehanna-floden, har nu nået spektakulære numre i Pacific Northwest med næsten 4 millioner i Columbia. Men hvis du er på udkig efter en vidunderlig let grej eller fluefiskeri erfaring, tage en løbetur ned til Umpqua og Siuslaw floderne i maj og juni, hvor flere hundrede tusinde shad afkast.

Her er måder at afslutte cabin fever i foråret