Så endelig for alvor, de nye regler vil blive skubbet fremad.

Jeg er svimmel om de forandringer, der beskæftiger sig med kalkun jagt og jeg tror, ​​at legalisering af armbrøster hele bueskydning sæson er forsinket.

Oh yeah, særlig bemærkning til alle jer folk i steder som Hancock og indiske Springs: Velkommen til Region A. Velkommen til næsten Maryland.

GPS enhed på instrumentbrættet i vores jagt lastbil har fået os halvvejs til vores nye jagt regulering destination i Maryland. Imidlertid er det programmeret til at være på vagt for omveje.

Ikke alt for længe fra nu, 9. marts i virkeligheden, er vi nødt til at slå Hagerstown ind i vores GPS-enhed.

Pete Jayne, blishøne og critter talsmand for dyrelivet agentur, sagde: 'Vores historie er vi vil modtage omfattende input fra offentligheden og vi typisk foretage ændringer som følge af, at input.'

tillade brugen af ​​armbrøster til enhver tid ved enhver korrekt licenseret jæger under hele bueskydning sæson for hjorte.

En sidste tanke, hjorte stier er tydeligt i skovene igen nu, sne har komprimeret nogle.

Forlæng jagtsæsonen for fangenskab bjergegne fugle og gråænder på regulerede skydning områder.

Adskil efteråret og foråret kalkun sæsoner, så jægerne at dræbe en kalkun af begge køn i efteråret og to skæggede kalkuner i foråret for Mænd Canada Goose Chateau Parka Tan Tilbud Outlet i alt tre.

hunt regler ser godt

Og 10 dage mere eller deromkring af bowhunting på den forreste ende af sæsonen? Jeg vil tage det, selv om andre ikke kan lide myg og sved, når de bøjer jagt. Ikke generer mig lidt. Kan være en sorteper stadig i fløjl, der kommer tæt nok. Nogen derude har en brugt armbrøst til salg billigt?

Udvid Region A rådyr forvaltningsområde øjeblikket Garrett og Allegany amter ved at medtage en del af det vestlige Washington County.

Jeg ville gerne have set et forslag, der tillader sen sæson Canada Goose jægere at skyde indtil 30 minutter tidligere solnedgang herude i baglandet.

Alle forslagene er nu på agenturets hjemmeside, hvor interesserede mennesker kan gøre kommentarer via deres tastaturer.

Åbn Statewide bueskydning sæson 5 september i stedet for 15 september

Jeg bemærker, at biologerne ikke foreslår nogen ændring posen grænser for hjorte jægere i Region A. Jeg kan se hvorfor. Høsten i Garrett og Allegany amter har været forbavsende stabilt under de gældende regler. Sikker på, er du altid kommer til at se en dukkert her, eller en stigning der, men ingen af ​​de dips og / eller stigninger i de senere år har været statistisk signifikant.

Vores GPS derefter tog os til Owings Mills, hvor der på 18. februar agentur embedsmænd mødtes med jagt interessenter. Ud af dette møde kom nogle yderligere koncepter for nye regler, der nu er på bordet.

Vores tur til jagtlovgivning, der vil styre vores dage væk fra august 2010 gennem Juli 2012 begyndte i Annapolis tidligere på året, hvor Maryland Wildlife og Heritage service udstedte koncepter for nye regler.

Min tage på begreberne som de nu eksisterer, er, at de er alle gode.

Endelig godt næsten endelig GPS tager os tilbage til Annapolis, hvor masseres bestemmelser vil blive præsenteret for Maryland Wildlife Rådgivende Kommissionen.

Forlæng skyderiet sæson for røde og grå ræve indtil 15 februar.

Mænd Canada Goose Chateau Parka Tan Tilbud Outlet

Der er stadig en rejse foran os. Det kan være tid til at sikre, at vores GPS er i orden.