Gåsen opmærksomhed meste fastgjort på en Canada Goose lokkedue normalt anvendes af jægere, men i dette tilfælde er det bruges til at markere en ankerline foran en husbåd kendt som Peach Palace nær Jolliffe Island.

Gåsen forsøger også at interagere med to lokkefugle ænder nabo til Sipos og Drouin, blandt andet lokkefugle i nabolaget.

En noget forvirret Canada Goose har hængende rundt i bugten med en beboer gås og et par ænder i området. Problemet er, er denne levende gæs ikke synes at indse, at alle hans venner er i virkeligheden lavet af plastik.

Goose venner rundt med plast venner

Som i pressen tid, mange spørgsmål forbliver om gåsen adfærd, og hvad der kan ske, når det drejer sig tid til at flyve sydpå i efteråret. Adspurgt om, hvorfor det levende gæs kunne handle på denne måde, Mark Johnson, en talsmand med Miljø Canada reagerede på Yellowknifer i en skriftlig erklæring, der er angivet:

Anthony Foliot, som også bor på Yellowknife Bay, gør huske en lignende sag, når en sort and chummed rundt med en lokkedue i nærheden af ​​hans båd.

Den køn rogue gås er ubekræftede, men det menes at være en mandlig og er også menes at være en teenager, sagde Neary. omkring slutningen af ​​juni. Han sagde, i første omgang, var han ikke klar over, at gåsen var faktisk et levende dyr.

En ung gås har taget en lysende til en plastik lokkedue, den største af de to, i Yellowknife Bay. De goose vender tilbage til sin plastik modstykke natten og er set forsøgt at pynte det, binging det mad, og krammer i med det mens du sover. foto høflighed af Wade Carpenter

'Vi har set ham bejle gåsen,' Sipos sagde. 'Det er lidt trist, virkelig.'

Den levende Canada Goose er blevet spottet tilbyde mad og forsøger at blære sig fjerene af lignende ænder lokkefugle nær tilstødende husbåde.

'Han prøvede at soignere ænder foran (husbåd kendt som) Enterprise i omkring tre timer i går,' Drouin fortalte Yellowknifer mandag.

Dana Sipos og Jean Yves Drouin, der bor et par både væk fra Peach Palace har også været at holde styr på den ensomme gås.

'Jeg synes det er lidt sød,' sagde Stuart Neary, som opholder sig i Peach Palace. 'Selv om jeg ikke ville have ham til at holde sig omkring i vinteren.'

'Dette Mænd Canada Goose Banff Parka ånd Danmark er det allerførste gang, jeg har set denne slags ting,' sagde Neary.

Neary sagde gåsen har eksisteret sin båd for omkring en måned og tilbringer næsten hver nat nusset op til hans plastik mate. Gåsen generelt efterlader i løbet af dagen i et par timer, og derefter vender tilbage hver aften til sin ulykkelig kærlighed.

Mænd Canada Goose Banff Parka ånd Danmark

'The adfærd, du beskriver er ikke betragtes som normal adfærd, og vi kan ikke tilbyde en rationel forklaring på, hvorfor gåsen skulle være tiltrukket af lokkedue.'