Andre er almindelig ryle, sort bellied præstekrave og Stenvender.

Der er fem arter af vadefugle, hvis sommer hjem er den arktiske tundra, der regelmæssigt tilbringe vinteren med os. Den lilla (virkelig en mørkegrå) ryle er en sådan. Den kan lide klippefyldte kyster, så det bedst ses på moler på New Jersey shore; den store på Barnegat Light næsten altid har et par på det.

Ikke alle vandfugle er ænder og gæs. Fælles Lommer og røde throated lommer og hornede lappedykkere og røde hals lappedykkere vises også på Jersey Shore. Blandet med dem er otte arter af måger, som don yngler lokalt Island måge, Gråmågen, mindre sort bakkes måge og Bonaparte måge er fire af dem, der kan findes regelmæssigt. Den lille ring faktureret måger, der samles omkring fastfood restauranter og købmand parkeringspladser er en anden.

Mange af disse er ænder og gæs. Kun fem arter af vandfugle race regelmæssigt i New Jersey (Canada Goose, knopsvane, gråand, træ ænder og sorte ænder), men med held, nogen besøger et kystområde ligesom Island Beach State Park eller Long Beach Island i vinteren kan finde 30 arter eller mere.

Gloucester County Nature

Betyder dette efterlade et stort tomrum i vores avifauna? Noget, men der er også omkring 70 arter af fugle, der findes i New Jersey kun, eller næsten kun, om vinteren. Det er fugle, der yngler nord for os, men kommer sydpå om vinteren, nogle gange så langt som Florida. Nogle er sande indvandrere, andre bare glider syd på udkig efter mad.

Mindre kendte er hættemåge, lille måge, og ride.

Den lille Sanderling, der løber langs Winter Beach er en anden.

Hvad fugle? Nogle vinter beboere omfatter hvid kronet spurv, skovspurv, ræv spurv, ler farvede spurv (sjælden), sne flagdug, og lapværling.

Men hvide throated spurve og Juncos og røde breasted spætmejser, der besøger vores fugl foderautomater er ikke i denne kategori, da de yngler i det nordlige New Jersey. De er klassificeret som fastboende.

Kvinder Canada Goose Whistler Parka Lys Grå Priser

Og endelig er der en lille blandet gruppe af fugle. Søpapegøjer og alke forekommer offshore, men undertiden ses fra land. Rough legged høge forlade deres hjem på tundraen og jagten over vores strandenge og markerne om vinteren. Korte eared ugler gøre det samme. Og måske den virkelige gevinst Søg af birder som ventures ud i midvinter er de storslåede leder sneugle. Et par slå op hver vinter, someplace i staten, men Kvinder Canada Goose Whistler Parka Lys Grå Priser som regel langs kysten.