Når du placerer fiskene i tanken kan du sige du har startet din aquaponic haven. Dette er hovedsageligt fordi at placere fisk i vandet er en lignende skridt til at forberede jorden i traditionelle havearbejde. I omkring en måned vil fiskene skabe det perfekte miljø for planterne til at vokse som deres ekskrementer bliver til den perfekte næringsstoffer, som planterne kan fodre.

Grow velsmagende grøntsager med Aquaponics

passe godt på dine fisk vil resultere i gode, velsmagende og sunde grøntsager. Så hvis du allerede har et akvarium i dit hus, eller du tænker på at købe en til dine børn, hvorfor ikke kombinere din fornøjelse med de praktiske ting og bruge tanken om en aquaponic system.

Når vandet er fyldt med næringsstoffer, er frøene anbringes i særlige potter, som vil blive nedsænket i tanken, således at vandet kan nå frøene. Fisken vil Kvinder Canada Goose Victoria Parka Lys Grå På Udsalg fortsætte med at producere mad til de frø, der vil vokse og udvikle sig til modne planter trives på maden, der tilbydes af fiskene.

Aquaponics System: Hvad du behøver at vide at han har skiftet Canada Goose fra en linje Vermont GMO Mærkning Law Dead On Arrival? The New republikanske angreb på Social Security Starter nu! Pig Virus ny stamme af Deadly PEDv Fundet i Amerika GMO Ban Dying I Los Angeles Tak Til Biotech Lobbyisme Neonicotinoider Begrænset I Canada, økologiske landmænd og biavlere Rejoice Polish Landmænd Afvis Coal Mine; Amerikanske Kyllinger skal behandles i Kina; Forbudte pesticider i Indien Food Global Biologicals Market Precision Farming Market by Technology, Trends og prognose til 2020

(før det er News) Hvordan Fish kan hjælpe dig vokse velsmagende grøntsager med Aquaponics

Kvinder Canada Goose Victoria Parka Lys Grå På Udsalg

Denne type havearbejde indebærer voksende fisk og grøntsager i en total afhængighed. Således vil du ikke kun have friske grøntsager på ethvert timer og periode af året, men du vil også være i stand til at vokse fisk i en meget nemmere måde, end hvis du ville have valgt at oprette en akvakultur.

Grøntsager er nødvendige for en afbalanceret kost. De tilbyder dig alle de vitaminer og mineraler din krop har brug for at udvikle sig ordentligt. Desværre har grøntsager blevet ret dyrt sidst og færre producenter vælger at dyrke økologiske grøntsager.

Men hvorfor er fiskene så vigtig i aquaponics? Nå, det første skridt i at oprette din aquaponic system er, at for at købe en fisk tank og selvfølgelig fisk. Det er primært fordi det er dem, der kommer til at skaffe mad til dine planter.

Dine fisk vil være glade, mens din familie vil have masser af friske grøntsager til hvert måltid.

Dette vil ikke kun gøre dine planter vokser sig større og større, som tiden går, men det vil også rense vandet for fiskene, så de kan vokse og udvikle sig så godt.