Sådan Gør Shell Goose Lokkefugle

Kvinder Canada Goose Victoria Parka Hvid Butik århus

Påfør to komponent fiber harpiks, som dækker leret helt. Lad det hærde i 24 timer. Fjern harpiksen skallen.

Mangeårige goose jægere tror høns bliver mere snu, overdrage en ændring i den måde lokkefugle spredes. En god tommelfingerregel er at holde lokkefugle tilfældig, forskelligartede og frem for alt, talrige. Det sidste krav udgør en økonomisk udfordring. Mest populære jagt forsyning forretninger vil sælge en Canada Goose lokkedue for mere end $ 100. Denne byrde kan afbødes delvist ved at gøre lokkefugle derhjemme, og yderligere reduceret ved at gøre shell lokkefugle, dvs. visuelt tredimensionelt fra luften og Kvinder Canada Goose Victoria Parka Hvid Butik århus jorden, men hult (uden en mave). Din største omkostning vil være køb af en fuld krop lokkedue til at bruge som model.

Gentag proceduren med den model, hoved, som du kan anbringe separat. Påfør modellering lim eller endda usynligt bånd til halsen af ​​hovedet mug og det øverste, forreste kant af kroppen skallen.

Placer lokkedue model på en akryl panel base. Dette er for at beskytte overflader fra harpiksen. Acryl kan være substitueret med en anden ikke porøst materiale.

Rul ler ud mellem to dyvler bruger et stykke rør. Du ønsker 3/8 inches i tykkelse for leret. Skær leret i strimler og læg over modellen, der kun dækker kroppen. Sørg for at lukke eventuelle mellemrum mellem strimler. Påfør bilvoks og lad tørre.

Brush formen med en lak primer før maling. Brug enhver form for maling til harpiks forme. Farve præcist i henhold til sub arter, og mens du ikke behøver at være en uddannet kunstner, skabe så meget visuel fjer tekstur, som du kan.