Kvinder Canada Goose Victoria Parka Bær På Udsalg

Der er et gebyr for disse begivenheder: $ 20 for medlemmer og $ 25 for ikke-medlemmer. For mere information eller for at registrere, kalder Scherman Hoffman dyreliv helligdomme på (908) 766 5787.

Mange af vores store søer og reservoirer bør forblive åben og don helt fryser, medmindre der er forlænget fryse. Disse omfatter Merrill Creek Reservoir i Warren County, som ofte kan være hjem for tusindvis af sne gæs om vinteren, samt hundredvis af dykænder såsom fælles Goldeneye, stor skallesluger og Bufflehead. Det altid værd at se, hvis du er i området. Round Valley og Spruce Run reservoirer i Hunterdon County, samt Culver Lake og Lake Hopatcong i det nordvestlige Jersey, kan forblive åben og holde vandfugle hele af vinteren.

Hoved til kysten for observationer

VI slår sig ned i det nye år, og vejret har endelig slået til vinter, med etcifrede temperaturer optræder i prognosen. Disse resulterende temperaturer kommer til at fryse op mange af New Jersey damme, søer og reservoirer, så der bliver færre steder Kvinder Canada Goose Victoria Parka Bær På Udsalg at kigge efter fugle. I de fleste sæsoner her, at finde masser af fugle kræver en placering, der har vand. Birding skove og enge i vinteren vil resultere i meget lidt succes, mens du besøger en kystnære beliggenhed kunne bevise ganske værd.

De miles af New Jersey marskområder og kystnære bugter tilbyder også mange gode Birding muligheder, især for overvintrende korte eared og sneugle, nordlige kærhøge og skaldet ørne, samt mange dykænder såsom hætteklædte skallesluger og rødmosset ænder og store flokke af Brant. Brant er en kyst gås tæt knyttet til Canada Goose, men foretrækker saltvands levesteder. Mere Brant tilbringe vinteren langs New Jersey kyst end noget andet sted langs den østlige kyst af Nordamerika.