Kvinder Canada Goose Thompson Jacket Bær På Tilbud

'The terrestriske økosystem blev subsidieret af marine afledt næringsstoffer, og de ræve dybest set afskåret tilskuddene ved at afbryde strømmen af ​​næringsstoffer, der kommer fra offshore,' Croll sagde. 'Det forvandlede planten samfund fra en, der gør sig godt i næringsrige forhold til en, der gør sig godt i næringsstoffer udtømte betingelser.'

Ifølge Byrd, overflade nesters og gangsystemer nesters tendens til at forsvinde helt fra øer med ræve, mens populationer af sprække nesters blev reduceret, men ikke elimineret. Ledge nesters såsom lomvier og rider, som yngler på stejle klippevægge, var mindre påvirket af ræve, sagde han.

'Indført arter er et globalt fænomen, og vi har en tendens til at fokusere på de direkte effekter, såsom reduktion eller udslettelse af arter, der forbruges af et indført rovdyr. Fish and Wildlife Service at fjerne indført ræve fra Aleuterne har været stort set vellykkede. Havfugle er begyndt at gøre comeback på øer tidligere koloniseret af ræve, og nogle steder vegetationen er begyndt at se lusher.

Holdet af forskere, ledsaget af en lille hær af studentermedhjælpere, foretaget omfattende undersøgelser på øerne i flere uger hver sommer i løbet af tre år. De adspurgte snesevis af øer fra den ene ende af øgruppen til den anden. Estes sagde forskellene var slående mellem ræv gratis øer og ræv befængt øer (defineret som dem, hvor selvbærende populationer af ræve varede i slutningen af ​​1990'erne).

Det viser sig, at de næringsfattige vulkanske jordbund i det Aleutian øhav kun kan støtte tætte græsland, hvis de regelmæssigt få doser af gødning i form af fugleklatter. På øer uden ræve, overføre havfugle næringsstoffer fra havet til jord ved fodring på marine fisk og hvirvelløse dyr og spredning næringsrige guano omkring øerne. Tilføj ræve, og de indirekte virkninger på hele økosystemet er så dramatisk som de direkte effekter på havfugle.

'Han havde disse interessante idéer om ræve og fugle og næringsstoffer kæder, og jeg troede, at vi skulle gøre nogle undersøgelser for at se, hvor robust ideen er,' sagde Estes.

SANTA CRUZ, Californien Kæmpe kolonier af havfugle vant til at yngler på øer fri for rovdyr begyndte at forsvinde, når skindhandlere begyndt at indføre ræve på øer i Aleuterne øgruppe i det 18. århundrede. De jorden rugende fugle gjort nemme måltider til ræve. En undersøgelse offentliggjort i denne uge i tidsskriftet Science viser nu, at virkningerne af de indførte ræve piblede gennem hele øen økosystemer, omdanne vegetationen fra frodige græsland til stridt, lav voksende tundra.

Forskerne fandt, at tætheden af ​​ynglende havfugle på ræv gratis øer var to størrelsesordener højere end på ræv befængt øer. Den resulterende forskel i næringsstoffer blev afspejlet i jord fosfor, der var mere end tre gange højere på ræv gratis øer. Vegetationen på øerne viste også signifikante forskelle i næringsindhold.

Bevis for, at flere ocean afledt næringsstoffer Cykling gennem økosystemerne i ræv gratis øer end på ræv angrebne øer kom fra analyser af kvælstof isotoper i jord, plante-, og animalske prøver.

'Hvor de lunder og måger er kommet tilbage efter fjernelse af rævene, har vegetationen begyndt at blive lusher igen,' sagde Byrd. 'The terrestriske økosystem blev sandsynligvis ændret på flere måder end vi kender, og måske vil det ikke være præcis som det var, men betingelserne er der for en vellykket restaurering af den indfødte biodiversitet.'

'Når du går til en ø, der havde ræve, det er meget let at gå omkring, fordi planterne ikke vokser meget højere end dine ankler. Men på de andre øer, det er Kvinder Canada Goose Thompson Jacket Bær På Tilbud hårdt arbejde bare for at komme igennem vegetationen. Det var udmattende bare forsøger at komme rundt på disse øer, 'sagde han.

'De fleste havfugle kun har en enkelt afkom hvert år, så deres evne til befolkningstilvækst er ganske lav. Ræve er for det meste fra øerne nu, men vi vil sandsynligvis fortsætte med at se virkningerne i lang tid,' sagde Estes. Undersøgelsen voksede ud af samtaler mellem Estes, der har gjort forskningen i Alaska kystnære farvande i årtier, og Byrd, tilsyns- biolog for Alaska Maritime National Wildlife Refuge. Mens han arbejdede for at redde den truede Aleuterne Canada Goose, som rævene kørte mod udryddelse, havde Byrd bemærket forskellene mellem øerne med og uden ræve og spekuleret på, at næringsstoffer kan spille en rolle.

Byrd, der har været involveret i restaurering indsats i de Aleuterne siden 1971, sagde de fleste af øerne havde store ynglekolonier af havfugle før ankomsten af ​​ræve. Der er omkring 26 arter af havfugle, der jævnligt yngler på øerne, sagde han. De omfatter overflade nesters, såsom måger og terner, der lægger deres æg på stedet; gangsystemer nesters, såsom søpapegøjer, der graver huler i jorden for deres reder; og spaltekorrosion nesters, såsom auklets, at reden i Boulder bunker og rock sprækker.

Indført ræve forvandlet vegetation på Aleuterne fra frodige græsland til tundra