her er en anden interessant fugl factoid

(Side note: Jeg har studeret hjemmehørende gæs siden april gætte dit, mainebrokerman, er vandrende?)

Gæt hvad. de kan regne! Ikke kun, at, de (forældre og søskende) kan genkende hinanden ved synet og lyden. Fra mit menneskelige perspektiv, det var så søde at se en Gosling fouragering og derefter indser han / hun var for langt fra familien ( 'for langt' at være en simpel 12 ') og ville smutte om denne måde, og at Kvinder Canada Goose Solaris Parka Hvid Udsalg titter og kiggede efter hans / hendes familie. Fra gosling perspektiv han / hun var forstenet.

Jeg ved krager er smart, men ikke dette

anden Canada Goose factoid. Sidste April (gæslinger var under 2 uger gamle) Jeg var vidne til en 'kidnapning'. En familie med 4 børn tog de 2 gæslinger fra en anden familie. Stadig forske hvorfor. 1) De to taget kunne have tilhørt familie på fire en crche situation, hvor en 'tante' midlertidigt omsorg for de to og mor ville have dem tilbage. Eller 2) det menes, at hvis krydret forældre se første gang forældre ligeglad ordentligt for deres gæslinger, vil de erfarne forældre bare tage gæslinger.

jeg bor på vandet og gæs kommer hvert år, og har små. hvis mindre end 3 kom tilbage ,,, ville de vide, at

Kvinder Canada Goose Solaris Parka Hvid Udsalg

Faktisk er de voksne er gode forældre og meget beskyttende overfor deres afkom, hvorfor deres børn ikke får lov til at lege med andre. indtil parringstiden:)

lastbilen gik 30 mph og de bare sprang ud ikke at vide eller realisere de bevæger sig så hurtigt, selv tho de selv står stadig på lastbilen ,,, de rullede og rullede på jorden fik skrabet op. og de havde en hård tid med tid / rum / distance og korrelation. lastbilen gik 30 mph og de bare sprang ud ikke at vide eller realisere de bevæger sig så hurtigt, selv tho de selv står stadig på lastbilen ,,, de rullede og rullede på jorden fik skrabet op. og de havde en hård tid med tid / rum / distance og korrelation.

Uanset årsag var årsagen, det var fascinerende at se, hvordan 'kidnapning' skete de to 'bortførere' skære gæslinger fra de to andre forældre og gennet dem ind i deres pøl af fire gør en familie på seks gæslinger, som er stadig sammen i dag syv måneder senere (den 'Seks Pack'). De gosling færre forældre var 'tilladt' at hænge ud med Six Pack familien, men på afstand. Desværre jeg mistet overblikket over parret, de kan stadig være en del af flokken eller kan være gået andetsteds.