God ting, de er næsten uddøde.

På det tidspunkt, en anden fodgænger og to håndværkere kiggede på nysgerrigt, men Rosario var i sidste ende det eneste vidne, der gidet at nærme sig skabning.

Rufus Utætte fra BH siger:

sidst gåsen lykkedes at genvinde sin svømmehud fod, og Kensington bosiddende tilbragte derefter den næste halve time hyrdning det væk fra vejen, som det vraltede på fortovet og dukkede under nærliggende parkerede biler samtidig signalerer bilister at bremse mens passerer den nødstedte høns .

Gud velsigne denne medfølende, anstændig mand for at hjælpe denne gås. Men hvad undskyld odds for den menneskelige art kun én mand stoppet for at hjælpe ud af alle de mennesker, der må have set dette dyr kæmper.

stort stykke arbejde! fra nabolaget siger:

Rapport abuseJune 28, 01:08

På denne tid af året, med gæssene fældende deres gamle fjer og ude af stand til at flyve, plus at være sammen med deres gæslinger, den foragtelige USDA udnytter denne omstændighed at runde dem op og slagte dem.

Biler nyresten de eneste farer vender vilde gæs i bydelen, men føderale agenter mere end 250 af de fugle i nærliggende Prospect Park i 2010 i et forsøg på at stoppe dem fra at kollidere med passerer passager jetfly.

Da han gjorde det, siger Rosario han fandt gasen kvælning, gagging, og som har en samlet uslebne tid vejrtrækning selvom det var fugl generel manglende interesse, der forlod manden frygtede det værste.

Gem dyr fra naturen og returnere dem tilbage til naturen.

men de stadig dræbe disse fattige fugle over hele New York, tag ikke fejl. De gjorde bare en runde op på 50 gæs i Brookville Park i Queens. Dette skulle være afsluttet, så hvorfor er det stadig foregår?

En Kensington helten vogtede en sygelig Canada Goose off Ocean Parkway og beskyttede ham fra trafik for mere end halvdelen og time den 22. juni, redde fuglen fra den visse død, ifølge en lokal dyr redningsmand, hvis ikke under en bil hjul, så ved ristning i sommervarmen.

Politikere som Gentile (dvs.. vaskebjørn killer), der søger at ødelægge naturen ikke har den mentale fyldes op til at lede.

mellemtiden, Rosario formået at få Casey på hornet, der straks slog ved i sin varevogn og formået at plukke op høns uden nogen stor kamp.

Fantastic job! Disse gæs don har det nemt og især da de blev dræbt ved Prospect Park for et par år tilbage, rart det at se folk bekymre sig om dem! yay for gode mennesker i verden!

Og det isn Rosario første high profil dyr redning på Ocean Parkway efter redde en killing, der havde gennemsøgt under kølerhjelmen af ​​en Mercedes.

Rapport abuseJune 28, 02:15

Sameksistens er nøglen til en bæredygtig fremtid. Don ødelægge!

Men Gander synes at være i bedring nu, siger Casey. Sidste gang han kontrolleres, var det at tage vand og havde genvundet noget af sin styrke.

absolut ville være døde, sagde Sean Casey, der driver en navnebror dyreinternat i Windsor Terrace, og besvaret opkaldet for at hente fuglen og tage det til en lokal Kvinder Canada Goose Snow Mantra Rød Salg dyrlæge. var for svag til at flyve, og det var en varm dag ud. Han ville have netop kogt. M. Rosario sagde, at han var på Ocean Parkway mens udgiftsområde til hjemmet, da han fik øje den ulykkelige aviær lige ved service vej nær Avenue C ved 01:45.

Kvinder Canada Goose Snow Mantra Rød Salg

Kensington helten redder gås fra den visse død på Ocean Parkway

Jeg nærmede sig og det didn reagere, at når jeg vidste noget var galt med det, sagde han.

BusyMsB fra Prospect Park siger:

rakte ud og greb blot fuglen ved sin hals, sagde Rosario. ellevild en lille smule, men det slog sig ned. er stadig uklart, hvad der gjorde fuglen syge, Casey sagde han har mistanke om blyforgiftning, men det kunne være en hvilken som helst af en række triste skæbner, der almindeligvis tilstøde fjerede væsner, herunder parasitter eller plain gamle dehydrering.

ND fra Windsor terrasse siger:

Rapport abuseJune 28, 10:14

Når det er bedre, vil han placere fuglen i pleje af en autoriseret dyr rehabilitator, før det til sidst frigives tilbage i naturen.