jeg udviklet en kold i november 2014 og aldrig tænkt noget om det, men det eskalerede til en konstant feber og kulderystelser, der varede i uger. Da jeg endelig gik til en læge, fik jeg en belastning af antibiotika. Jeg følte sig bedre, men aldrig helt godt. Senere, et sår udviklet på min fod. Infektionen efterfølgende spredt sig til huden på mit højre ben, hvor vi senere indså det var antibiotika resistente. Det er der stadig.

Resultatet var jeg var at bo fra mine fødder så meget som jeg kunne for at lade såret heler og antibiotika dræbe cellulitis. Jeg har altid været overvægtig, og har forfærdelige spisevaner. Det er blevet hærdet lidt ved at spille sport og være aktiv, men pludselig var jeg sofa bundet og stole på køretøjet.

Såret på min mund tog meget længere tid end forventet at helbrede, men det endelig gjorde efter næsten et år, min læge belært mig på mine diabetiske blodsukkeret og vægt.

Der har været nogle ændringer i kosten. I stedet for at hengive mig selv med velsmagende nachos, har jeg spist rå grøntsager. Jeg hader hver eneste bid.

Kvinder Canada Goose Resolute Parka Bonfire Butik århus

ankler og betændelse fra infektionen gjort det smertefuldt. Jeg gjorde ikke så meget gang først som halte. Jeg fik i en råben match med en Canada Goose en dag. Det var slemt. Vi begge højlydt udtrykte ting, vi senere fortrød.

Min Fitbit fortæller mig, at jeg går omkring 11.000 skridt hjem hver dag. Det er kun 1.000 skridt mere end hvad den amerikanske Lung Association anbefaler vi går hver dag. Det er kun 90 minutter til fods en dag, men det er langt mindre end de fleste af os nogensinde gøre.

God urban design kan spare udgifterne til sundhedsvæsenet

Jeg vidste, hvad jeg skulle gøre. En hurtig søgning på nettet viste, at afhængigt af ruten, turen fra arbejde til mit hjem er syv eller otte kilometer. Som jeg tænkte om at gå hjem, har afstanden ikke synes så slemt. Jeg besluttede at gøre det hver dag efter arbejde. Men hvad virkede som et stykke kage var en lang gåtur.

Jeg er fascineret af den indvirkning, som bydesign har på sundheden.

Tre går ind i det, havde jeg tabt 20 pounds. Ved udgangen af ​​ugen, jeg var nede 40 pounds. Det har været en måned, og jeg har tabt 50 pounds. Ikke kun det, men ting som min blodsukkerniveau og endda blodtryk er tilbage til normale niveauer.

På $ 5.5 milliarder, sundhedspleje er den største post i vores provinsielle budget, og en masse politisk kapital er brugt på at forsøge at reducere sundhedsudgifter. Alligevel sundhedshensyn har meget ringe indflydelse Kvinder Canada Goose Resolute Parka Bonfire Butik århus på at designe byer, selv om dette bidrager til en bred vifte af sundhedsmæssige problemer. Når det gøres rigtigt, befolkningens sundhed forbedres, og når det gjort dårligt, som i Saskatoon, der er en omkostning. Saskatoon beboere generelt er blandt de mest overvægtige i Canada.

Hvis regeringen ønsker at skære sundhedsudgifterne på længere sigt, er det nødvendigt at designe byer, som er walkable og gøre det lettere for folk at blive aktive igen. Den forskel det kan gøre er forbløffende.

To tredjedele af canadierne er overvægtige. En tredjedel af os er overvægtige. Det koster vores økonomi en anslået milliarder $ 7 om året for at beskæftige sig med det.

Hvordan skete det? Vi manipuleret gå ud af vores byer. De fem mest overvægtige canadiske byer er alle bil afhængige. Den sundeste er kompakte, walkable og transit orienteret.

Eksperter siger, vi vil gå op til to miles til at gøre ærinder. At 8.000 skridt til at gøre det én gang. Noget længere end, og vi hopper ind i vores biler, hvilket betyder næsten ingen skridt. Det hjælper med at forklare, hvorfor da forstæderne eksploderede i 1980'erne, diabetes og fedme steg.