I japansk sprog, er kunsten at gøre papir fly kendt som kami hikouki. Det er en af ​​de papir håndværk, som er let for børn at lære. Papiret skal krøllet og derefter udfoldede tilbage til den oprindelige form. Den samme proces bør følges på højre side.

Klapperne i papirflyver skal oprettes ved at folde i centrum. Ved hjælp af denne teknik, kan man flyve en dejlig papirflyver.

Kvinder Canada Goose Palliser Coat Sort Priser

Man vil se, at en X form er dannet af krøl forårsaget af tidligere folder. Den øverste del af dette 'X' skal henvises til røre bunden.

Efter krølning, bør papiret blive udfoldet. Med hjælp fra den foregående fold, siderne af papiret bør bringes til centret, mens den øverste del til bunden. Disse folder behøver ikke at blive udfoldet. Både siderne bør foldes efter hinanden på en sådan måde, at de rører toppen.

Hvordan man laver en Cool Kvinder Canada Goose Palliser Coat Sort Priser Paper Airplane

Spidsen af ​​planet skal foldes nedad og anbragt ved et punkt, hvor de øverste og nederste kant krydser hinanden. Det skal igen foldes nedad for at danne en stump form / næse af flyet.

De øverste hjørner bør igen foldes, så de opfylder bunden af ​​folderne fremsættes tidligere.

Efter alle disse trin, den øverste del skal igen foldes bagud. Der er mange forskellige typer af papir fly. Disse omfatter den Moth, Deltry, Canada Goose, Tørretumbler, Duck, Condor, Katydid, Spike, Zump og Slider, og Origami Paper Airplane III. Den fremgangsmåde, hvorved den Origami papirflyver III er angivet nedenfor.

Den øverste del af papiret flyet skal skubbes under den foregående / tidligere fold.

Den nederste kant af den højre trekant bør bringes parallelt med den centrale linje.

Tag en firkantet papir og fold det diagonalt at gøre folder i en X form.

Gør papir fly er en dejlig tidsfordriv aktivitet. Man kunne lære forskellige typer af planer hjemme med origami teknikker. Du kan lave interessante og attraktive former ved at følge disse procedurer.

Top og nederste kant af papiret skal foldes og på linje med diagonal af pladsen.