Offentligheden bliver bedt om at holde sig væk fra goose reder og at undgå at røre æggene. En særlig tilladelse er påkrævet fra den føderale regering, der tillader besætninger til at addle gåseæg på offentlige arealer og private lander med ejernes tilladelse.

Okanagan Valley Goose Management Kvinder Canada Goose Mystique Parka Rød Denmark Program er et partnerskab mellem byen Kelowna, Central Okanagan Regional District, Regional District of Okanagan Similkameen, District of West Kelowna, City of Vernon, City of Penticton, District of Lake Country, By i Osoyoos, By Oliver, District of Peachland, District of Sommerland, Westbank First Nation, Glenmore Ellison Vanding District og vestlige Canada plænegræs Association

'Disse gæs er stort set efterkommere af gæs, der blev omplantede her som en del af et introduktionsprogram i 1960'erne og 70'erne. Unge gæs og æg blev bragt hertil fra forskellige områder i Canada for at fremme oprettelsen af ​​en Okanagan gås befolkning.'

Ægget addling program indebærer at ryste æg eller coating dem med ikke giftige bionedbrydeligt fødevaregodkendt majsolie senest 14 dage efter inkubation for at gøre dem ikke levedygtige. Humane Society understøtter denne æg addling teknik.

Hvad ikke var forudset var den manglende evne af disse gæs til at migrere, fordi de ikke havde nogen forældre eller naturlige triggere til at vejlede dem, sammen med deres evne til at tilpasse sig og trives i det milde Okanagan klima. Konsekvenserne har været en succes voksende befolkning med få naturlige kontroller.

Dette program er i sit 10. år og fortsætter med at forhindre befolkningstilvækst af ikke vandrende hjemmehørende Canada gæs. Den nesting befolkning, ca. 2.500 fugle, forbliver i dalen hele året. Uddannede entreprenører allerede været på jagt efter par og ynglepladser og håber at afslutte addling program ved midten af ​​maj.

nøgle til succes for programmet er at finde nye reder.

'De fleste samfund langs dalen kamp med forvaltning af ikke vandrende Canada Geese,' siger Kate Hagmeier, Okanagan Valley gås management program koordinator. 'Hvad mange mennesker ikke forstår, og en stor del af det budskab, at vi ønsker at give, er, at gæssene vi målretter ikke oprindelig til området.

Når dum, æg returneres til reden. Gæs fortsat inkuberes indtil de indser æggene ikke klækker. På dette tidspunkt, er det generelt for sent på året til at producere flere æg. Voksne er ikke skadet, og vil fortsætte deres regelmæssige livscyklus.

Kvinder Canada Goose Mystique Parka Rød Denmark

Gæs reden æg om at bliver nervøs

I en fortsat indsats for at kontrollere den Canada Goose befolkning i Okanagan Valley har Okanagan Valley Goose Management Program lige begyndt sin årlige æg addling program.

Udover æg addling og befolkningsundersøgelser, tilskud fra vestlige Canada turfgrass Association i 2012 og 2014 bidrog til et ben banding program. Bird banding er den praksis at anvende unikke markører (bånd) til benene på fugle. Når en markant fugl overholdes af en birdwatcher eller inddrives af en jæger, kan data om alder, overlevelse, brug levesteder og migrationsmønstre hentes og analyseres.

'De indsamlede under benet banding program data giver os mulighed for at forbedre vores forståelse af, hvordan der dannes befolkningen og hvor at målrette ledelsesstrategier,' sagde Hagmeier.