Jeg går dagligt blandt gæs / gæslinger og aldrig stødt på et angreb. Når truet, deres honk / hvæse er værre end deres bid. Gæs er nok den mest menneskelige lignende og intelligente fugle på denne jord. Enhver bange for gæs er nok bange for hans / hendes egen skygge. Gæs vil blive truet af hunde og børn så ansvarlige forældre / hundeejere vil holde børn og hunde på afstand. Gæssene er føderalt beskyttede fugle, så alle med vilje skade disse fugle uden de rigtige tilladelser er ansvarlig for store bøder. Og jeg kraftigt opfordre alle, der vidne sådan gennemsnitlige engageret hændelse at rapportere det. Desværre menneskeskabte vådområder bliver en deathtrap for gæs. Hvis du don ligesom vandfugle shouldn du bor i nærheden af ​​vandet. En løsning til 'snavs' problemet ville være at dræne alle menneskeskabte vådområder og forbyde fremtidige udvikling. Don forventer menneskeskabte udviklingen vådområder skal steriliseres miljøer. Folk, der don ligesom vandfugle shouldn leve nær vandet.

Ifølge USDA, kan en gås producere op til et halvt pund af affald om dagen.

De er temmelig, indtil du ser en angreb et familiemedlem eller en ven, hvis eneste forkert at gøre ville hendes bil til at forlade arbejdet. Hun var mindst 25 fod fra reden. Indtil du set dem i aktion, don du forstår. Jeg didn I dette tilfælde den person vidste reden var der og var at gøre en løkke rundt om reden stedet for at gå fra reden for at komme i hendes bil. Tilsyneladende, far skal didn tror 25 fod var langt nok væk. Af disse grunde, befolkningen skal forvaltes. Ville være rart men hvis de kunne bruges til at fodre nogle sultne folk. God spise, jeg forstår.

'Jeg vidste, at de var her, men de har ganget så meget, at jeg tror, ​​det er problemet,' siger Charlotte Maynor, en 16 år bosiddende i Woodlake kvarter.

Kontakt USDA var en sidste udvej.

Det opfordrede også beboerne ikke at fodre dyrene, da fodring dem kan opmuntre dem til at blive rundt.

Der er ikke mere begrundelse for denne drab, end der er at dræbe hunde / hvalpe, der defecate på grunden. Gæs formodes at være føderalt beskyttede fugle.

Befolkningen er steget eksponentielt i de seneste 40 år. I 2010, at antallet sprang til 3,5 mio.

John Stone, formand for EU-Association Services, der forvalter Woodlake Husejere Association, siger målet er ikke at fjerne de gæs helt, men at kontrollere befolkningen.

bekymringer sanitet og sikkerhed bedt en Durham boligforening til at spørge den føderale regering til at fjerne vilde gæs fra et kvarter sø, hvor fuglene lavet et hjem. Department of Agriculture tirsdag aflivet 20 af de cirka 100 dyr i Woodlake inddeling i sydvest Durham efter beboere klagede deres kvarter var blevet overbefolket.

USDA siger, at fra 2006 var der 97.000 Canada gæs i staten.

Kvarteret tidligere forsøgt at plante højt græs rundt om søen for at blokere gæssene fra ind værfter.

The Canada gæs var et irritationsmoment, beboere siger, efterlader afføring i yards, vandrestier, søer og andre offentlige områder, herunder kvarteret pool.

Tja, hvis vi ikke gør noget for at reducere de ikke migrerer Canada Goose befolkninger, det vil få fast sandsynligvis ved prærieulve.

Pointen er, at denne gås familie på 20 ville have fløjet væk i blot et par dage, hvor de gæslinger ville have modnet og voksne ville have vokset tilbage deres 'flyvende vinger'. Wildlife embedsmænd burde have vidst dette grundlæggende kendsgerning. I stedet for at vente på dem til at flyve væk i et par dage, de 'gennemsnitlige engageret' dem ind i gaskammeret efter medicinering dem. Hvis du går inden for 20 til 30 fødder disse fugle bliver mødt med hvislende, spytte, og opladning nylig.

'Sundhed og sikkerhed spørgsmål var fremmest i bestyrelsens beslutning,' sagde han i en erklæring. 'Forstå venligst, Kvinder Canada Goose Mystique Parka Hvid Priser at dette program henvender overbefolkning, ikke elimination.'

Det burde være en flok sjov. Du kan dræbe prærieulve, alt hvad du kan gøre, er at fjerne deres fødekilde, så de går væk. Enhver idé om, hvor mange forstæder fødekilder en gruppe af prærieulve kan finde? 8)

Har HOA få de rigtige tilladelser og i så fald hvem betalte for drabene? Hvis dette var på skatteydernes regning, jeg don have mine skattekroner understøtter dyreliv misbrug.

Alligevel nogle mennesker, der bor i området, er ked af, at gæssene blev dræbt.

Gæs fjernet fra Durham kvarter

Kvinder Canada Goose Mystique Parka Hvid Priser

'Jeg nægter at tro, at alle disse mennesker ved, at deres klage fik disse dyr dræbt,' siger Denise Reaves, der går hendes hund rundt i nabolaget søen hver morgen. 'Jeg føler, hvis mindst en tredjedel af dem er ked over det, så måske det vil ikke ske igen.'

anden handling var at behandle gæs æg i foråret for at holde dem fra klækning.

Gæs fjernet fra Durham kvarter

Jeg bor i dette samfund, og nyde at se nogle af disse fugle sammen med hejre og ænder. De var imidlertid ude af kontrol i år. Der var dusinvis af nye gæs født, der er vokset op denne sommer forværrer problemet. Jeg er uenig med drabet, men et par fundet deres ende nylig i hænderne på køretøjer. Noget måtte opgive.

Fordi gæssene er beskyttet i henhold Federal trækfugl Act, den Woodlake Housing Association måtte få en tilladelse fra USDA at have fuglene aflivet.

I nogle tilfælde har de territoriale dyr også blevet voldelig, opladning på børn og kæledyr.

Det, vi har nu, er ikke indfødt, ikke vandreklitter gæs, der ofte i menneskeskabte grønne områder. Sikker på, jeg tror, ​​de temmelig også, men det gør ikke gøre dem sanitære, eller en god del af deres økologiske levesteder.

Dette er ikke en high society inddeling. Det er en normal, middelklasse kvarter. Jeg er glad for at være en del af en forening, der rent faktisk gør noget i stedet modtager gebyrer med lidt afkast.