Men hvorfor Sipi og ikke University of New Mexico campus, eller nogen af ​​de andre skoler, befolkningscentre eller floden bosque?

temmelig aggressiv, sagde Bill Dyea, vedligeholdelse vejleder på Kvinder Canada Goose Montebello Parka Grøn Priser campus. don se ham i øjnene, og han vandt sikkert opladning. fugle har været på Sipi for omkring en uge og et halvt, og forventes at forblive en anden måned eller deromkring, eller indtil moderen æggene huggede bortset fra inden om af nye gæslinger. Når de små er gamle nok til at gå, vil de alle gå ned mod beskyttelseszonerne af floden bosque.

tror det, fordi campus ligger langs Rio Grande og det et stort åbent område med vand i nærheden, sagde Vincent Waquiu af Laguna Pueblo, en naturlig ressource management store på skolen.

.. .. .. .. .. .. .. .. .. En mandlig Canada Goose stak sin kiste ud truende, hvilket giver sit bedste hård fyr stirre som det hvæsede, advarsel nogen inden for rækkevidde at bakke ud eller andet.

har også bemærket, at den mandlige går længere og længere omkring bygningen for at finde folk til at spotte over, sagde hun.

Gæs Vent Æg Til Hatch på Sipi

vænnet sig til dem, liberale kunst store John David af Laguna Pueblo tilføjet. kinda mærkeligt, men det temmelig cool, også.

Gåsen patruljerede vagtsomt fredag, som nærliggende partneren indlejret komfortabelt i en plantageejer, der var blevet afspærret med politi tape fra resten af ​​campus på tex Indiske Polytechnic Institute på Coors og Paseo del Norte NW.

Det yngleområde blev sat off grænser til resten af ​​skolen på foranledning af skolen Natural Resources Department, så fuglene wouldn blive forstyrret, sagde Dyea.

der er mellem to og fire æg, at moderen er nesting, sagde Dyea.

Lanell Matt Sanchez, en pædagogisk tech tutor, først bemærket fuglene oprettelse bopæl uden for spisestuen på campus, en nysgerrig valg, når man tænker på de skarpe redskaber og store køkkenredskaber indeni.

Kvinder Canada Goose Montebello Parka Grøn Priser

det klogeste valg, men vi har lagt mærke til de har tendens til at være roligere nu, sagde Matt Sanchez.