Greg Yarbrough af Port Clinton og hans partner, Jeff Seyka af Milford, Mich., outfished et felt på 108 hold fra 14 stater i at vinde 2005 Grand National aborre Cup mesterskabet den på Lake Erie i Vermilion.

De re mere aktiv denne tid af året, Søger mad til at sætte på fedt til vinteren, forklarede biolog Scott Butterworth om dyrelivet på farten. Butterworth, vildtforvaltning vejleder for Ohio Wildlife District 2, enige om, at en stigning i roadkills, især vaskebjørne, har fundet sted for nylig.

Det s vejrforholdene, tror jeg, siger Mark Shieldcastle, leder af statens s Crane Creek Wildlife Research Station i Ottawa County. Vi har haft noget, men fuld sol dage og en fuldmåne natten.

Forudsagt koldt, blæsende vejr i de kommende dage kunne forbedre waterfowling billedet, selv om. Optag antal grønne bevingede krikand er transporteret på Sandusky Bay, dog, og Shieldcastle forventer, at de vil forblive i regionen, som vil mere hårdføre store ænder, såsom gråand og sorte.

På åbningsdagen på Magee Marsh State Wildlife Area i Ottawa County, 44 jægere tog 78 ænder, hvilket er noget under normale for denne tegne kun, kontrolleret jagt. Men Canada Goose jagt har været god samlet, biologen sagde, at bemærke, at Magee jagter har taget flere gæs i en uge end i hele sæsonen 2004.

De er ikke ligefrem stablet op som favnebrænde, men usædvanligt høje antal af vaskebjørne og andre små pattedyr har været vej dræbt i de sidste 10 dage eller deromkring, sandsynligvis flere sæsonmæssige årsager.

Det var en én dag tage alle begivenhed, når håndværk vind advisories aflyst de sidste to dage af den programmerede tre dage begivenhed.

Butterworth sagde, at jægerne havde rimelig succes med gæs på Killdeer Plains State Wildlife Area sidste weekend. Men den ande posen var lav, trods forholdsvis gode numre og forskellige fugle, på grund af for milde vejr.

Heavy roadkill har logisk forklaring

Motorvejen vejafgift også har medtaget nogle stinkdyr, opossums, kaniner og egern, for ikke at nævne rådyr. Men vaskebjørne, befolkningerne Kvinder Canada Goose Montebello Parka Brun På Nettet som forbliver på forholdsvis høje niveauer i Ohio, udgør en høj procentdel af den lille pattedyr vejafgift.

Jeg kammerat fisket med Jeff for første gang sidste år, sagde Yarbrough og tilføjer, at de ramte det ud godt og et venskab udviklede. Han var min co lystfisker i RCL arrangement på Moline, Ill., Og bagefter sagde jeg, han kunne fiske med mig nogen tid.

Hos Winous punkt Shooting Club på Sandusky Bay, en af ​​regionens s førende private vandfugle klubber, åbne weekend var anstændigt med en særlig forbedret blanding af tidlige sæson ænder, ifølge Roy Kroll, Winous manager.

For én ting høsten af ​​kornmarker er i gang, og maskiner aktivitet er skubbet ud plyndrende vaskebjørne.

Kvinder Canada Goose Montebello Parka Brun På Nettet

Blandingen omfattede pibeand, spidsand, blå vingede og grøn vingede krikand, træ ænder, og knarand. Gråænder, tilføjede han, var samarbejdsvillige ved første men voksede på vagt af søndag eftermiddag og sorte ænder var knappe.

Shieldcastle tilføjede, at måneskinsnætter bør tilskynde nogle tidlige indvandrere, såsom pibeænder og træ ænder, til at forlade.

Russell Lampe, der indsamler stikkende insekter til brug i vacciner fremstilling af den farmaceutiske industri, tilbyder gratis fjernelse af reder af yellowjackets, hvor et stort antal er koncentreret. Skure, lader og hølofter er sandsynlige steder for større, aktive reder, tilføjede han. For detaljer kalder Lampe på integreret Skadedyrsbekæmpelse, 419 243 1212.

Generel vandfugle sæsoner i det nordlige Ohio, som åbnede sidste weekend, er off til en langsom start, vandfugle biologer siger.

Yarbrough og Seyka vejet en daglig begivenhed grænse på fem walleyes vejer 35.27 pounds for at vinde to båd motor trailer fiskeri rigge, hver vurderet til $ 35.000. Deres store fisk var en 9,42 punds, taget mens trolling i line vægte, Northland holografiske spindere og sandart Ubegrænset spinner vinger tippet med Nightcrawlers. De var fiskeri nær den canadiske linje.

En masse sub voksne søger deres egne områder og huler til vinter, siger han med henvisning anden årsag til ekstra aktivitet.