'Der er den tro, at ens bønner i moskeen i Mekka ganges mange, mange gange,' Coolidge siger.

Ifølge Islam er enhver muslim forventes at gøre pilgrimsrejse mindst én gang, hvis de er sunde og har råd til. Nogle mennesker arbejder hele deres liv til at betale for turen. Andre vende tilbage mange gange for åndelig oplysning og tilgivelse, siger Coolidge.

Tænk på det som en 'åndelig Kvinder Canada Goose Montebello Parka Lyserød På Afbetaling boot camp,' siger Coolidge. Deltagerne udføre en række religiøse opgaver, besøge hellige steder, engagere sig i intens bøn og deltage i foredrag.

Planlægger du at gøre den hellige pilgrimsfærd? CNN iReport søger rejsende, der er interesseret i at dokumentere deres rejse til CNN. I en video på 2 minutter eller mindre, fortælle os, hvem du er, hvor du bor, og hvorfor du går i gang på denne rejse for livet.

Det er også en chance for at netværke med muslimer fra hele verden, siger Awad. dit telt kunne være nogen fra Ghana. Den næste telt ved siden af ​​dig kan være fra Sydøstasien, 'siger Awad.' Det er en kæmpe mulighed for folk at blande sig og kender hinanden. '

For vores internationale brugere, skal du være opmærksom på, at de oplysninger, du indsender ved tilmelding til vores ydelser er indsamlet i USA. love og regler, som kan være forskellige fra de love og bestemmelser i dit hjemland. Ved at registrere dig til denne tjeneste, er du samtykke til denne indsamling, opbevaring og brug.

(lær mere)

Udover at komme tilbage mere religiøst opmærksomme, muslimer, der forpligter hajj tilbagevenden til hjemlandet med mere positive udsigt mod andre kulturer, og større tolerance over ikke-muslimer, en 2008 undersøgelse af pakistanske pilgrimme foreslået.

'Det har altid været ført, at dette er en tid og et sted, når de forskellige muslimske samfund bør afsætte deres politiske forskelle eller politiske bekymringer og fokusere på det åndelige enhed af det muslimske samfund, og det faktum, at alle er der i samme sted at gøre Hajj sammen, 'siger Coolidge. 'Det er muligt, at noget kunne være anderledes denne gang, men jeg tror det ikke.'

iReporter forklarer

I et par uger, vil nogle 3 millioner muslimer ankommer i Mekka, Saudi-Arabien, for den årlige fem dage Hajj pilgrimsfærd. Brown University muslimsk feltpræst Robert David Coolidge udfører Hajj for anden gang og har planer om at dokumentere turen med iReport.

Den saudiske regering sætter kvoter for hvert land for at styre folkemængderne. Fordi Coolidge navn er ikke 'genkendelig Muslim', måtte han få skriftlig dokumentation for sin tro fra en lokal religiøs leder.

For de uindviede blandt os, Coolidge og Nihad Awad, direktør for Council on American Islamic Relations, tilbyder en primer:

3. Hvad gør du i løbet af Hajj?

Kanadiere dyrlæge kaldt vr it is a del av vr nasjonale identitet. Vi løftestang with the, kjempe with the and enda feire synd oppkvikkende challenges. Therefore Canada Goose has produsert synd Autentiske ekstremvr kæ rett hende i Canada since 1957. Vi tester VRE Produkter i Nord Amerika OGS, because it is slett not noe better dommere av quality p parkacoats og jakker konstruert for tle de kaldeste temperaturer enn de which bor and work jeg dem. FRA kanadisk ArktiS Rangers politistyrker work jeg minusgrader the US National Science Foundation researchers stasjonert i Antarktis, the oljerigg arbeidere og themselves Arctic Air pilotene, Er vi Stolte over på the most krevende brukerne i world velger Canada Goose. De ER avhengige av oss for protection jeg uutsigelig bitter kulde and we dyrlæge på jeg Some tilfeller, sinus own liv avhenger av VRE products. Vi tar this responsibility SVRT serious, og VRE customers either de is utforsker Sydpolen, Klatre Mount Everest or build en iglo i Resolute Bay dyrlæge de can stjal p os

Kvinder Canada Goose Montebello Parka Lyserød På Afbetaling

Den saudiske regering lægger op tusindvis af store hvide telte, der hver hus omkring 100 mennesker. Andre telte er udpeget til toiletter og brusere. De fleste mennesker rejser med en gruppe, der tager sig af alle de detaljer, herunder måltider, siger Awad. Deltagerne ophold typisk i hoteller før og efter Hajj at besøge steder i Mekka og byen Medina.

Det er muligt, men ikke sandsynligt, Coolidge og Awad sige. Revolutionerne vil uden tvivl være en samtaleemne, og folk kan vende tilbage fra deres spirituelle rejser klar til at 'stå op for retfærdighed,' siger Awad. Men Hajj tendens til at være en apolitisk begivenhed.

De, der gør pilgrimsrejse ofte tilbage 'en anden person,' siger Awad. 'Du kommer tilbage genfødt, vasket dine synder. Du kommer tilbage som en ny person, en mere ydmyg person en person, der ønsker at hjælpe andre mennesker og være medfølende og gøre det rigtige.'

5. Dette vil være den første Hajj siden det arabiske forår revolutioner. Kunne begivenheden opbygge solidaritet blandt muslimer kæmper regeringerne i deres hjemlande?

4. Hvad sker der efter muslimer udfører Hajj?