dræber en drage i kampagne-video

være realistisk, siger han. uafhængige doesn har et skud på at komme ind i Underhuset. Det er gjort en gang i moderne Kvinder Canada Goose Kensington Parka Lys Grå århus politik i vores land. Scott sagde, at han ville elske at gå til parlamentet og repræsentere sit samfund.

Han sagde, han tænker en masse mennesker er utilfredse med den retning premierminister Stephen Harper har taget landet, og det tid til forandring.

Men da det blev tid til at beslutte, om en kampagne video, han ønskede at gøre noget canadiske og sørg hans budskab blev hørt højt og tydeligt.

Annoncen starter med Scott rider en kæmpe Canada Goose. Han tager ud et sværd og siger, at han er at kæmpe for Canada før nedlæggelsen en drage på jorden nedenfor.

Han nævner universitetets omkostninger, sundhedspleje og sociale programmer som elementer, han ønsker at fokusere på i sin kampagne.

har aldrig set så mange nye ridings før kommer i til at spille, og vi vil ikke se det igen i vores levetid. Vi er på randen af ​​at gøre historie i Canada, og jeg ønsker at være en del af en positiv og produktiv skub fremad.

Kvinder Canada Goose Kensington Parka Lys Grå århus

Scott sagde, at han har ideologier, der er en del af Venstres, Konservative og NDP party platforme. synes det uheldigt, hvordan vi er tvunget til at gå på kompromis måske nogle af vores værdier til at blokere os i med [en part]. Hvis jeg skulle sætte mig et eller andet sted på spektret, vil jeg sige, at jeg centrere venstre. Sandsynligvis.