De burde have taget en hel masse flere gæs i de første par dage, '' Oppelt sagde. Gæssene er intelligente fugle. De ved, hvilke områder at undgå. De ved, hvor det er sikkert, og hvor det ikke er. ''

Mange af områdets golfbaner, kontor parker og husejere har også været coping med nonmigratory gæs. Senest har fuglene indkøbscentrene i Kardon Park i Downingtown, Chester County, hvilket fik klager fra embedsmænd.

Amtet brugt omkring $ 1 million til skrabe søen sidste år, sagde Quinque.

Hunters At Prøv udtynding Fuglene Legion Hos U. Perkiomen Valley And Green Lane Reservoir Parks. Hvorvidt Hunts vil arbejde debatteres.

Quinque kaldte jagten sikker og ordentlig og sagde, at han ville tale med amtslige Kvinder Canada Goose Kensington Parka Grafit Priser embedsmænd og Game Kommissionen om at have en anden én næste år.

Hun sagde, at hendes mand, Bill, fortalte hende, at hvis jeg fik det på mine sko, jeg måtte gå hjem igen. Jeg tror ikke, folk er klar de skader, de har gjort. ''

Den store tally i 10 dage af jagt rundt Knight Lake i Upper Perkiomen Valley Park var 38 gæs, sagde park direktør Otto Quinque. Staten spil Kommissionen havde sat et maksimum på 100.

Det er naturligvis ikke et effektivt middel til gås kontrol, '' Kommissær Richard S. Buckman tilføjet.

Den Canada Goose befolkning er blevet så høj i det nordøstlige, at Pennsylvania og New Jersey udvidet deres jagtsæsoner sidste år.

er frodig poopers, Oppelt sagde, med den gennemsnitlige voksne gås producerer 140 pounds af ekskrementer årligt. Med parkens bosat gås befolkning på 500, der udmønter sig i 35 tons ekskrementer året. Ved hjælp af denne målepind, dette års jagt sænket tally af 5.320 pounds.

The Game Kommissionen imidlertid ikke ville underskrive en anden addling tilladelse, medmindre amtet afholdt en jagt i parken.

Kvinder Canada Goose Kensington Parka Grafit Priser

I Office Parks Og On Grønne, Ruffle Mange Fjer de bruges til bare passere. Nu, The Birds Nogle mennesker betragter som Winged, vraltende Nuisances bor i området hele året.

Gåture på dæmningen mellem Deep Creek og Knight søer som jagten sluttede i går, Doris Danzenbaker af Woxall sagde, at om sommeren, blev parkens fortove, strande og banker dækket med små grønne gaver.

Hunters Læg et æg Hos Montco Lake Knight Lake Had A Sticky Problem

Jeg var overrasket over de havde nogen succes høst nogen '' i går, sagde Quinque, at bemærke, at mandagens jagt gav nul fugle.

Park arbejdere har prøvet en række forskellige måder at skræmme fuglene, ved hjælp af hunde, noisemakers og endda kemiske afskrækningsmidler. Den mest effektive metode havde vist sig at være addling eller rysten, gåsen æg til at dræbe de unge, før de udklækket.

Goose ekskrementer kan have bidraget til en sundhedsrisiko i Deep Creek Lake, som er blevet lukket for svømmere for de sidste tre år på grund af høje niveauer af fecal bakterier i vandet. Den Montgomery County Health Department har ikke været i stand til at afgøre, om bakterierne er fra mennesker eller gås afføring.

Assistant parker direktør Mike Oppelt sagde det meste af flokken, omkring 500 hjemmehørende og flere tusinde vandrende gæs, havde fløjet i sikkerhed i nærliggende Green Lane Reservoir.

Enten gæssene er klogere end jægerne eller jægerne kan ikke skyde, '' sagde kommissærerne bestyrelsesformand Mario Mele.

Efter deres ugentlige møde dagsorden i går i Norristown, de Montgomery County kommissærer spørgsmålstegn både jægernes skarpsindighed og jagten effektivitet.