Kvinder Canada Goose Hybridge Lite Vest Topas Salg

don rod med ænder politiet, siger Barmby. Han fører aldrig jagtrejser længere sydpå end Seneca Creek, flere miles nord for Watts Branch.

Vandfugle er normalt jages med en 12 gauge shotgun, som har en rækkevidde på omkring 40 yards, sagde Larry Hindman, vandfugle projektleder med Maryland Department of Natural Resources.

gæs jægere citeret for fyring i byområder på Potomac-floden

Hunters ofte ind i floden ved Violet Lock og jagt, som de rejser nedstrøms, sagde Brown, der kajakker samme rute. Da jægerne rejser nedstrøms, nogle af dem fortsætter jagt forbi grænsen på Watts Brach før næste afkørslen ved Swain Lock.

Brown, 65, bor på Admirals Way, i Potomac, nær C Canal National Historic Park, i et hus, hun troede var langt nok syd for den juridiske jagt zone for at undgå at høre shotgun sprængninger. Hendes hjem sidder lige inde i en grænse, der betegner den urbane område, hvor det er ulovligt at udlede et skydevåben til jagt, ifølge Montgomery County våben loven.

Med udvidelsen af ​​jagtsæsonen i det tidlige forår, Brown er bekymret for, at jægere kan kollidere med kajakroere eller andre nyder floden.

En regelmæssig bosat jagt licens koster $ 24,50 og vandfugle jægere skal også have et $ 9 Maryland migrerende spil Bird Stamp og $ 15 Federal migrerende Bird Hunting og bevaring Stamp, foruden omkostninger til jagt forsyninger.

vandfugle jægere normalt overholde jagt love, fordi de har for meget tid og penge investeret i sporten til at risikere at miste deres licens, sagde Scott Barmby, ejer af Black Duck Outfitters i New Market, som guider gruppe vandfugle jagter i Maryland, North Dakota og Canada.

Straffen for affyre et skydevåben i et byområde er seks måneders fængsel eller en $ 1.000 bøde, sagde Albert.

Fordi beboeren Canada Goose befolkning er på et niveau, der anses for at være rigeligt, deres jagtsæson, som bruges til at ende i midten af ​​februar kører nu ind i begyndelsen af ​​marts, sagde Hindman. Dette er det tredje år jagtens blev forlænget af Institut for Naturressourcer.

Maryland National Resources Politi, som patruljerer floden, har ladet fire jægere med affyre et skydevåben under grænselinjen denne vinter, talsmand Sgt. Brian Albert sagde. Politiet opkræve et gennemsnit på fire til seks jægere om året.

Vandfugle jagt fra båd er lovligt nord for Watts Branch biflod på Potomac-floden, sagde Albert. Nogle jægere kan modtage en advarsel, hvis de siger, de ikke vidste, om grænsen.

Brown flyttede til hendes hus ved floden i 2002. Hun gør ikke har et problem med jægere bruger floden også, så længe de respekterer skel.

Trods denne grænse, politiet fortsat citere folk til jagt vandfugle inden for et byområde nær Potomac-floden. Embedsmænd siger, at deres vigtigste grund til at håndhæve loven langs floden er at udelukke jægere fra uheld såre eller dræbe nogen.

En mulig årsag til ulovlig jagt kunne være, at grænselinjen ikke ligger på en bekvem indgangssted eller udrejse fra floden, sagde Brown.

The Potomac-floden isn et populært sted at jage ænder og gæs sagde Larry Hindman, vandfugle projektleder med Maryland Department of Natural Resources.

vedrører hovedsagelig er støjgener, sagde Brown. og jeg hellere ikke få skudt. Canada gæs befolkning

skydevåben bruges til at blive bandlyst fra parken, undtagen på adgangspunkter til floden, sagde Clawson. En Kvinder Canada Goose Hybridge Lite Vest Topas Salg 2009 føderale skydevåben regulering afløst parken politik og tillader dem licens til at bære en pistol ret til at gøre dette inden nationalparker.

mennesker, der jager floden forstår, at de ikke kan jage under denne linje, sagde Hindman.

The Maryland Department of Natural Resources anslår, at 300 til 400 personer jage vandfugle på Potomac-floden i Montgomery County hvert år. Jagtsæsonen varierer efter type spil og placering, men er koncentreret fra november til januar måned.

Barbara Brown ved, at vandfugle jagt sæsonen er begyndt, når lyden af ​​skud afbryder hendes lørdag slummer.

Alle vandfugle jagt skal ske fra en båd eller kajak, fordi jagt er forbudt på C Canal grunde, siger Brad Clawson, chef ranger af C-kanalen National Historic Park.

Jagt er en vigtig del af at holde bosiddende Canada gæs befolkningen i skak. Gæssene blev opdrættet i fangenskab af jægere i begyndelsen af ​​1900'erne og anvendes som levende agn til at jage migrerende Canada gæs i vinteren. Den praksis blev ulovligt i 1930'erne og gæssene blev frigivet i naturen. Gæssene trives i byområder, producere fire til fem gæslinger om året, og har en høj overlevelsesprocent. Inden for de seneste fem år har bestanden af ​​hjemmehørende gæs i staten været så høj som 80.000, mens målgruppen er 30.000. Mere end 40.000 bosiddende gæs blev talt i Maryland sidste år.