Canada gæs, der begynder ankommer i Wichita i november normalt videre til syd.

'Vi havde en flok i byen, så en flok mere dukkede op,' Cope sagde.

Undersøgelsen, gennemføres årligt på den fjerde torsdag i hvert år i januar, er blevet mere videnskabelig i de seneste år som tællere har lært hvor man kan finde gæssene.

Undersøgelsen gennemføres af byen Wichita parker og rekreative afdeling, dyreliv og parker, Venner University, og frivillige og bestyrelsesmedlemmer af Great Plains Nature Center. Dens Kvinder Canada Goose Hybridge Lite Vest Bær Tilbud Outlet formål er ikke at sætte optegnelser, men at få en idé om, hvor mange gæs er i Wichita hovedstadsområdet, Cope sagde.

var heller ikke gæssene ud spiser i marker uden for omkredsen af ​​optællingen. Takket være det milde vejr, havde de haft deres fylde, Cope sagde.

Rekorden optælling var resultatet af en kombination af naturlige faktorer, ifølge Charlie Cope, distriktet dyreliv biolog med Kansas Department of Wildlife, parker og Turisme.

Hvor mange gæs i Wichita området

Der er 10 undersøgelsesområder i hovedstadsområdet, og 30 til 40 goose tællere dækker 292 kvadrat miles.

'I år, de synes ikke at gøre det,' Cope sagde. 'Der var ingen koldt vejr indtil januar.'

Og gæs, der var gået længere syd kom her, så godt, sagde han.

Det knust den tidligere rekord på 41.564 i 2008.

Honk hvis du har hørt en masse dyttende seneste. Folk, der tæller gæs i Wichita hver vinter tælles 71.600 af dem på torsdag i den 29. årlige vinter vandrende Canada Goose undersøgelse.

Der var ingen storme i de to eller tre dage før optællingen, så gæssene 'netop opholdt sig rundt og loafed,' sagde han.

Kvinder Canada Goose Hybridge Lite Vest Bær Tilbud Outlet

Den næsthøjeste tæller 10.000 var i området umiddelbart vest for denne lokalitet, fra Hoover Road til 119. Street West mellem 21st Street og 61. Street North.

Den højeste goose tæller 18.266 var i nordlige centrale Wichita, fra 21st Street til 61. Street North mellem I 135 og Hoover Road, Cope sagde.