'Du skal registrere toksin i serum. Du kan ikke se noget. Der er ingen læsioner eller andre mærker,' Higgins sagde.

gås fundet død på Havre de Grace shore

Kvinder Canada Goose Expedition Parka Grafit Tilbud Outlet

Chesapeake Bay vådområder og bifloder har haft omkring 17 udbrud af aviær botulisme i de sidste 30 år, i henhold til agenturet.

'Det kan ikke være det. Du er aldrig sikker. Men disse hændelser sker hvert år omkring staten, for det meste i den vestlige bred amter, der grænser op til [Chesapeake] Bay. Jeg har set dem mange gange før,' sagde Larry Hindman, vandfugle projektleder for Department of Natural Resources.

Hindman sagde Havre de Grace embedsmænd har fjernet alle slagtekroppene for at forhindre spredning af bakterier og vil fortsætte med at inspicere kystlinjen til syge fugle.

'Vi kalder det limberneck sygdom', fordi toksin påvirker deres ben, vinger og hals. De kan ikke gå eller flyve og deres vinger hænge og til sidst kan de ikke holde deres hoveder op, 'Hindman sagde. 'Hvis du lægger dem i skyggen, og give dem vand, nogle gange de kan kæmpe sig igennem det.'

Vandtemperaturer i 90'erne og afstrømning fra de seneste byger måske kombineres for at skabe en petriskål blanding af toksiner, der dræbte 60 af de 200 gråænder, der lever langs Havre de Grace havnefront.

Hindman sagde rapporter om botulisme typisk involvere besætninger i områder frekventeres af mennesker. Med sit fyrtårn, lokkedue museum og bugstribet Martha Lewis, promenaden er en turistattraktion og gateway til Susquehanna-floden.

statslige dyreliv embedsmænd siger ænder og en Canada Goose blev fundet døde mandag og i går, og de har mistanke om, at naturligt forekommende botulisme har skylden.

To døende ænder blev taget i går eftermiddags til Maryland Department of Agriculture s Centreville Animal Health Diagnostic Lab til test. Dr. William P. Higgins, direktør, sagde han Kvinder Canada Goose Expedition Parka Grafit Tilbud Outlet ville sende blod serumprøver til en ud af staten lab som en del af sin undersøgelse.

Botulisme kan forblive hvilende i jorden i år. Under de rette vejrforhold, som når vand stiger og hurtigt lægger sig, sporerne spire. Vandfugle gnave på insekter, bløddyr og små skaldyr, der indeholder toksin ofte bliver syg inden for 48 timer.

biologen mistænkte, at af de seks typer af botulisme, Type C er ansvarlig for dødsfald. Risikoen for mennesker er ubetydelig.