af bovin TB, helt unødigt og uvidenskabeligt, der var resultatet af en brønd lunched arbejdsgruppe. Skyld er delt. Alle følger ordrer fra udvalget. Man kan høre den endelige slag af svømmehud fødder som

Kvinder Canada Goose Expedition Parka ånd Butik århus

Ekskrementer tale. Disse nysgerrige sorte og hvide fugle var ikke indfødte. Ikke noget engelsk født og opvokset som snu råge eller modig lille robin. Det, vi Kvinder Canada Goose Expedition Parka ånd Butik århus har her, er en arriviste af en gås. En indvandrer.

Oone af mine datter Persephone store London fornøjelser er fodring Canada Gæs. Ikke bare ænder eller endda svaner, men det mærkelige bramgæs ledes skabning, hvis forfædre trodsede Atlanten for 300 år siden. De har kostet mig en formue i digestive i St James 'og Hyde Park. Men så lærte jeg den virkelige årsag. Det var en del af en regering planen.

Hvem vil være den næste? Jeg så en Canada Goose den anden dag, og det synes ikke at udskille noget lignende mængden af ​​gange kvinden ved Institut for Miljø hævdede. Sikkert er det en farlig præcedens for at fastslå, at et dyr, som udskiller mægtigt og ganger skal skudt ned.

Måske som de skytter tager sigte, kan en grædende Gummer reflektere over de absurde konsekvenser af grusomme diktater baseret på udflåd.

Hun ventede, mens jeg tog i den fulde rædsel. Dernæst opvarmning til hendes tema, hun gik i hvad der kun kan beskrives som en Rivers of Blood /

'Jeg kan ikke tro, at de kunne gøre noget sådant. Der har altid været Branta canadensis på denne sø, beklagede en gammel dame, som vi gennemsøgt St James. 'Jeg kan lide dem.

Tag tilfældet med ministeren for miljø selv, sød, diminutiv John Selwyn Gummer. Bare slags patetisk dyr min datter Persefone ville tage skam på og tilbyder en digestive.

Og nu hvor han har sluttet sig til romerske kirke, kan en Gummer opfattes som 'indfødte? Er han virkelig en af ​​os? Fri for prævention af enhver slags, kan han producere så mange andre Gummers som han kan lide. Snart numrene vil være uoverskuelig.

Bare for at sætte dette Liverpool opkomling i hans sted, kunne døden sqaud ramt før hans Schindler stil redning organiseres.

En Canada Goose arbejdsgruppe er blevet nedsat, hvilket er ildevarslende. Da det blev besluttet at gas West Country grævlinger som bærerne

Som daggry brød på Battersea og St. James 'Park en uges tid siden, mænd med tavshed rifler skød på disse jolly fugle, dræbe hele flokke før de fleste af os havde haft morgenmad.

Kvinde ved informationsafdelingen var fast. Ikke Jeg forstår, at disse væsener var skadedyr? De angriber børn og dyr, sagde hun. (Persephone, nu hele 18 måneder, ikke bat blinke, når en gås forsigtigt tager en mave fra mellem hendes små fingre.) Så var der en pause, da hun trak sig op for stykke de modstand, den virkelige årsag til slagtning: 'De har en frygtelig tilbøjelighed til at udskille.

On Adblock klik på 'Kør ikke på sider på dette domæne'.

Alligevel hvorfor? Hvorfor skyde fuglene? The Royal Society for beskyttelse af fugle sagde, at jeg skulle komme på Institut for Miljø, ledet af John Selwyn Gummer. Han tildeler licens til at dræbe.

hvordan en Beatle ikke kunne redde en fugl

Hvis du er Privat browser i Firefox, 'Tracking Protection' kan medføre, at meddelelsen adblock at vise. Det kan være midlertidigt deaktiveret ved at klikke på 'skjold' ikonet i adresselinjen.

min datters små venner er marcherede ud til nogle gås gaskammer.

Men alle Morgenmad møder, frokoster, middage, cocktailparties der er en del af en Gummer job (ødelægge planter og dyr og angribende børn med nye vej ordninger) i et givet år skal producere en Everest af Gummer sekreter.

Klik på Adblock / Adblock Plus-ikon, som er til højre for adresselinjen.

Sentimental gøre gooders som Carla Lane og Paul McCartney kunne tilbyde at redde de 156 gæs i Battersea Park, men de var ikke gør nogen en tjeneste. Selv om Beatle transporterede dem alle i separate Ferraris til sin skotske ejendom ville de snart forrykke balancen af ​​dyreliv og begynde brutal dyr og børn.

Vidste ikke jeg klar over, at i halvfjerdserne der kun 19.000 af disse udlændinge var? Nu er der 60.000, og ved udgangen af ​​dette århundrede, der kunne være 100.000. Har jeg ikke forstår, at de udskilles hvert par minutter]