Texas startede et frivilligt jæger ed program i 1972 og derefter gjort det obligatorisk i 1988. Mere end en million jægere har bestået kurset, der handler mest om sund fornuft.

Færre jægere købte udskydelsen sidste sæson, ifølge Nancy Herron, Outreach og uddannelse direktør for TPWD. En rekord 72.000 jægere blev certificeret i 2014, behændigt slå 2013 rekord på 61.000.

Herron mener de rekordhøje tal resulterede fra den vifte af praktiske muligheder TPWD tilbyder for certificering.

'Ledsaget' er defineret som opholder sig inden for normal stemmestyring. Det betyder, at du kan ikke forlade barnet i en due felt, mens du jage fra en plet 200 yards væk.

lørdag august

lørdag august 15 Crappie Lystfiskere af Texas Lake Fork kvalifikationsturnering.

De tre mest almindelige årsager til jagt ulykker er: skødesløs håndtering af et skydevåben, hvilket normalt betyder at droppe en ladt pistol eller skødesløst pege pistol på nogen; svinge vildt, hvilket betyder, at skytten er så låst på et lavt flyvende due, han ikke er klar over fuglen er faretruende tæt på en kollega jæger; og skydning fra eller rundt om et køretøj.

En nedslående statistik er, at næsten halvdelen af ​​sidste års jagt ulykker skete i september. Herron sagde September er ofte spidsbelastningen for ulykker, hvilket betyder, at de for det meste forekommer i dove jagt felter.

Ubekræftede jægere står billetter; dødsfald reduceres til 1 sidste seasonTexas Parks and Wildlife Department spil vagterne skrev 3.464 citationer og advarsler sidste sæson for jægere væk uden at have passeret statens obligatoriske jæger uddannelse kursus.

TIRSDAG september 1 Dove sæson begynder i Nord-og zoner.

Minimumsalderen er 9 for at tage en jæger ed kursus. Børn 9 til 16, som ikke har bestået kurset kan stadig jage hvis 'ledsaget' af en jæger 17 eller ældre, som har bestået kurset, der er fritaget efter alder.

Hunter uddannelse værker. Sidste år var der en jagt relateret dødsfald og 25 samlede skader. Det er et dødsfald for mange, men intet i forhold til dagene før jæger uddannelse.

lørdag august ved Rice Ranch, 1086 Broome Road, Bartonville.

anden opmuntrende statistik fra sidste års jæger ed data er, at 23 procent af de certificeringer blev udstedt til hunner.

Af Texas lov, alle født den 2 September 1971 eller efter, skal bestå en jæger uddannelse kursus, men TPWD har gjort et godt stykke arbejde for at gøre dette krav så let og effektivt som muligt uden at afskrække nogen fra jagt.

For jægere 17 eller ældre, er der en et år kun udskydelse tilgængelig for $ 10. De, der vælger udsættelse skal være 'ledsaget'.

lørdag søndag, september 5 6 Første weekend af due sæson i Special White vingede Dove Area i det sydlige Texas.

Torsdag september 10 Garland Mesquite Ducks Unlimited fundraising middag på The Atrium, 300 North Fifth Street, Garland. For billetter ring 214 724 7265.

Mangel på jæger ed certificering var den mest almindelige jagt overtrædelse skrevet under 2014 2015 sæsonen. August og september er de travleste måneder for certificering som jægere slås for at blive klar til due sæsons åbningsdag, Sept 1 i det meste af staten, efterfulgt af den tidlige krikand og Canada Goose sæson, så bueskydning hjorte sæson.

'Vi tilbyder flere måder at være certificeret,' sagde hun. 'Vi har instruktør førte kurser, online plus felt dages kurser, udvidede kurser eller, for dem 17 og ældre, kun online kursus indstillinger. I 2011 har vi sænket minimumsalderen for certificering til 9, men jeg tror, ​​den største vækst skyldes tilføje mere praktiske muligheder. '

Kvinder Canada Goose Constable Parka Brun Butik København

Fredag ​​Søndag august 14 15 Hunters Extravanganza jagt show på Will Rogers Center, Fort Worth.

Hunter uddan- nelses- klasser er et must

Rekorden for dødsfald blev sat i 1968, da 37 jægere døde, og en rekord 105 ulykker blev rapporteret. Der var tocifrede dødsfald fra 1966, når jagt ulykker først blev dokumenteret indtil 1990. Siden 2000 har der været 64 total jagt ulykker. Sidste sæson var det sikreste på rekord.

Nummer tre normalt vedrører storvildtjagt, som er lovligt fra et køretøj Kvinder Canada Goose Constable Parka Brun Butik København på privat ejendom. Det er farligt, men at have en ladt riffel eller haglgevær i køretøj. Når due jagt, skal du læsse haglgevær eller åbn handling, når du er i nærheden af ​​en bil eller nærmer sig en fyr jæger. Alt dette og meget mere er dækket i jæger ed kurset. Tag det og være sikrere.

lørdag søndag, september 12 13 Anden weekend af due sæson i Special White vingede Dove Area i det sydlige Texas.

CALENDARSATURDAY, august 8 28th Annual North Texas kapitel af Rocky Mountain Elk Foundation fundraiser på Embassy Suites Hotel, Bass Pro Shop, Grapevine.

søndag, august på Alpine Shooting Range 5482 Shelby Road, Fort Worth.