Et rekordstort specialist James Lucas i O'Fallon, Mo., er tilbage i Missouri rekordbøgerne.

'Du har ikke hørt det sidste af mig,' sagde han til Missouri Department of Conservation. 'Jeg håber at sætte mange flere statslige registre i fremtiden.'

'Jeg vidste, at der var vinduesviskere i her, men jeg havde ingen anelse om der var fisk, store i her,' sagde han. 'Jeg meste fiske efter bas herude. Og Wyandotte har nogle gode bass fiskeri.

Han var glad for at høre, at han var i Wyandotte County Lake rekordbøgerne. Men han er ikke sikker på, hvor længe han vil være.

Canada vendte tilbage til marinaen og havde fisk vejet. Da løslod han sin fangst.

'Det Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Rød På Udsalg eksploderede bare på at lokke '

Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Rød På Udsalg

'Denne fisk var en bonus.'

Missouri vandrende fugl sæsoner sæt Missouri trækfugl sæsoner vil have et andet udseende dette efterår.

'Når at fisk hit, det så en bowlingkugle havde været faldet i vandet,' siger Canada, 50, der bor i Kansas City, Kan. 'Det eksploderede bare på at lokke.'

'Denny (Porterfield, der kører marina) fortalte mig, at han har set større vinduesviskere fanget, men de fiskere, der fangede dem ikke gider at have dem vejet,' Canada sagde. 'Så, hvem ved, dette register, må ikke vare længe.

Et trofæ vinduesvisker? Ikke så meget.

'Men det er nogen big deal. Det var sjovt. At fisk udbudt en pokkers af en kamp.'

Han landede en 8 pund, 6 ounce hybrid hvid bas på en throwline den 22. april i Mississippi-floden, indstilling af en 'alternative metoder' tilstand rekord. Kategorien omfatter fisk fanget på andre end stang og hjul throwlines, trotlines, lemmer linjer, bank linjer, kande linjer, spyd fiskeri metoder, blokering, snaring, sensationsprægede, bueskydning og Atlatl.

Han fangede en 10 pund, 12 ounce vinduesvisker, en krydsning mellem en hvid bas og en striper. I processen, satte han en sø rekord, bryde mærket af 9 pounds, 9 ounces sat i 1996.

Det markerede anden gang på mindre end en måned, at Lucas havde fortjent en plads i Missouri rekordbøgerne. Han fangede en tilstand rekord bugstribet sild den 8. april.

Efter en kort, men hård kamp fik Canada fisken til Boatside og var forbløffet over, hvad han havde.

Da Jim Canada fisker en topwater lokke på Wyandotte County Lake på denne tid af året, at han har rimelige forhåbninger fange en dejlig størrelse largemouth bas.

Duen sæson vil vare 20 dage længere end tidligere. Det vil køre Sept. 1 til 29 november i år. Og ændringer i den føderale rammer tillod Missouri at sætte sine sæsoner for Canada og hvide fronted gæs den seneste i moderne historie. Den Canada Goose sæson vil køre Oct. 1 9, nov 11 februar 6. whitefront sæson vil være 11 November 6 februar.