Stubbert sagde alle med oplysninger om nedskydningen af ​​gåsen kan kontakte afdelingen på 1 800 565 2224 eller ved at ringe Crimestoppers eller enhver lokal afdeling kontor.

Men bevaring officer blæsere Stubbert rapporterede fredag, at gåsen måtte sættes ned, fordi infektion havde gjort sin højre ben ubrugelig, og det var sandsynligt, at sprede sig.

En Canada Goose, der var blevet skudt med en pil, der gennemborede sin højre ben, eventuelt som en længe en uge siden, blev endelig fanget torsdag af embedsmænd fra Institut for Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Hvid Butik København Naturressourcer.

Stubbert sagde Canada gæs falder ind under føderal trækfugl lovgivning og er en beskyttet art i denne henseende. Det er strafbart at skade eller skade en gås og skader eller flytte sine æg og reden uden en føderal tilladelse. I nogle områder i hele landet, er gæs betragtes intet mere end skadedyr på grund af ødelæggelsen en stor flok kan forårsage på landbrugsjord og det rod, de efterlade i offentlige parker og andre områder fra lindre sig selv.

Mira River er Nova Scotia længste og dens bredder er oversået med flere hundrede hytter og permanente boligejere. Floden er også blevet udødeliggjort i sangen, herunder Allister MacGillivary populære, Song for Mira.

Jagt gæs med en bue og pil er forbudt.

Goose chase ender med dødelig resultat

Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Hvid Butik København