Velkommen til Greater Chicago Metropolitan Canada Goose Project, ledet af Illinois Natural History Survey.

Dytter gode i Chicago udendørs

Onsdag Dorak, graduate forskning assistent, der er projektleder, inviterede mig sammen banding og collaring med Heath Hagy, forskningsadjunkt program leder af vandfugle og vådområder økologi, og Doug McClain, assistent vandfugle økolog.

McClain målte Culmen (top af regningen) og samlet kraniet længde, derefter plukket fem tertial fjer til DNA undersøgelse.

Målet er at opbygge en database med hvad Canada gæs laver omkring Chicago, når de gør det, og hvor de er fra.

Derefter gik de ind meget organiseret system til at dokumentere og håndtere fuglen så hurtigt som muligt.

Sidste vinter, de fleste fugle stak rundt, men sendere endte så langt sydpå som Tennessee og så langt nordpå som den nordlige side af Hudson Bay. Denne vinter, kun fire af de 30 sendere har forladt området.

Doug McClain måler regningen af ​​en Canada Goose.

Den største gås de erobrede hidtil vejet 14.66 pounds.

Brett Dorak langsomt gik cirkler strammere omkring Canada gæs på Rainbow Beach Park, så sigter lommelygte, '' fyret og nettes en gås.

Vi vandrede til Calumet Park, hvor Dorak nettede to fugle. Jeg hjalp band den første (27P, 19907). Jeg håber at høre tilbage en dag fra det er re seende eller jaget. På vej tilbage stoppede vi at nette en gås på Jackson Park.

DNA arbejde afgør, om fuglen er fra tempereret område (lokal eller i nærheden) eller sub arktiske. Det betyder noget i, hvordan Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Brun Butik København gæs kan eller ikke kan håndteres i byområder.

På sin første forsøg på Rainbow Beach, fuglene skræmt tidligt. Men på vores vej ud, han gik ind og nettede den første gås på dagen nær filtrering anlæg.

Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Brun Butik København

aldrig haft en sender forlade byen for at fodre, '' Dorak sagde. fundet alt, hvad de har brug for lige her i byen. Illinois arbejder på et relateret observation projekt.

Chicago Park District ville ikke tillade brug af den traditionelle raket nettet, så det var lommelygte, '' en håndholdt netto launcher (vist til højre). En 8 x 8 fod net med 4 tommer mesh er pakket i hovedet, brændes derpå med en 16 gram CO2 patron.

Brett Dorak holder lommelygte, netto launcher tilladt for undersøgelse af Chicago Park District.

gør disse koncentriske cirkler. Hagy sagde. gør ikke se på dem. er en mester, der var masser af trial and error i at lære, hvad der virker i at komme tæt nok på gæs. Han cirkler inden for 15 fødder fuglen (og er nødt til at sørge for gåsen ikke tidligere stribede), så lancerer nettet.

Fire var en god morgen. Deres bedste dag var netting syv. Samlet set har de collared nogle 900 gæs og 30 nu har sendere.

Dorak og Hagy placeret et ben bånd (19906) og heck krave (26P). Fuglen blev ældet (hak på halefjer), kønsbestemt og vejet. Ved frigivelse, gasen belemret ind flyvning.

Nogle ting, de allerede har lært.

Jeg mødte dem på Museum for videnskab og industri, men ingen gæs var fræsning om, så det var på til Rainbow Beach.