Isfiskeri spredes hurtigt sydpå gennem Chicago-området og fører denne henslængt rå fil Midwest Fishing rapport; selvfølgelig vejrudsigten indikerer det kan kortlivet på mange områder.

Vi fik kanal is på Bangs Lake at sikkert for walking, og tæt på 100% dækning på resten af ​​søen (men bestemt ikke sikkert endnu for walking, og sandsynligvis til at blødgøre væsentligt sent i ugen).

Brian GatesatGeneva Lake Bait Tacklesaid thatDelavan skummetmælk i tirsdag, men de var allerede isfiskeri fjorden, som har 4 inches, og den vestlige ende, som har 3 inches (men der er kun tillade parkering på den vestlige ende); Como har 4 inches; og nogle bluegills bliver fanget af båden lanceringen på Turtle og Don Jean Bay på Lauderdale kæden.

DELAVAN / Geneve-området, WISCONSIN

Isfiskeri spreder for nu

Isfiskeri er udbredt nok til at være indeholdt i individuelle rapporter. Den vanskelige del vil være den varme op og regn senere på ugen.

Isfiskeri begynder mens nogle pletter forbliver åbne, især dem med gæs svømning på dem. Som Ken O noter:

Check opdateringer atFox Waterway Agencyor ved at kalde (847) 587 8540.

ANDERSON LAKE AREA er lukket for båd fiskeri i Main Lake fra oktober 16. til 22 december i vandfugle sæson med bank fiskeri Kun tilladt.

POWERTON LAKE: Shore fiskeri er åben. Båd fiskeri genåbner februar genåbner til fiskeri i 2016 med en meget udvidet format. Bruce Rauner nedlukning, fiskeri og sejlads tilladelser vil ske ved lanceringen. 1. 15. gennem januar 1. at give hvile områder for trækkende vandfugle. 17. med sidste dag til Boat Fish bliver 16 oktober med BANK FISKERI TILLADT EFTER 13:00 AT forbliver åben for BÅDE ligger nord for MAPLE ISLAND med rampe ved nordlige ende på Sky Ranch Road lancering og IN PIKE HUL med carry i både LAKE THE WEST og øst ARMS over sø og lille område nær DAM er lukket under vandfugle sæson til båd trafik effektiv 14 oktober (sidste dag til båd fisk vil være 13 oktober) gennem 31 januar 2016 (i løbet af denne tid fiskekutter trafik er tilladt i kun centrum hot arm).

CLINTON LAKE østlig område Clinton Lake mellem DeWitt (CH14), og de 48 broer er lukket fra oktober 10. gennem 31 marts for at beskytte fisk og dyreliv LAKE skrevet i fiskeri regs hæftet: Den kolde arm Newton Lake skal lukkes dagligt fra en halv time før solopgang til 13:00 til alt fiskeri og båd trafik bortset fra juridiske vandfugle jægere under vandfugle sæson begynder med almindelig ænder sæson gennem tæt af Canada goose og regelmæssig ænder sæson.

Greg Dickson atTriangle Sports Marinesaid, få ud, ikke en hel masse. Det er backwaters nu, så tilgængeligheden er problemet. Vi kommer til at ramme en varm op, så spin ned koldere på søndag. Men kun Gud kender. ''

Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Blå På Udsalg

MFR vises i sammentrængt form onsdage på thesun Times udendørs side.

BANNER MARSH dette område vil tæt på båd Kvinder Canada Goose Chilliwack Bomber Blå På Udsalg fiskeri 14 oktober (sidste dag til båd fisk vil være 13 oktober) BANK fiskeri kun tilladt efter 01:00 uden fiskeri tilladt i EAST POINT ACCESS område, som er lukket for alt fiskeri til at give en GOOSE fristed i sæsonen indtil 1 februar LAKEin Jim Edgar / Panther Creek State F Area Sø er lukket for fiskeri fra 1 november Jan. 15thuntil Efter 12:01 på onsdage og lørdag.

Hermann rapporteret tre inches af is mandag på bagsiden kanal på Nielsen Channel fra Fox River ved Port Barrington; og et par hardcores var isfiskeri.

Tim Howe messaged dette på Bangs Lake: