Marcia J. Walsh / Pennsylvania G / bidraget med

Et medlem af Boy Scout Troop 209 i Towamensing Township, Demkovitz skære 3 miles af spor, placeret oplysende advarselsskilte og lægge op en kiosk med et detaljeret kort over Glen Onoko Falls Trails, tilskynde brugerne til at blive på den udpegede sporet.

Hatte, lange bukser, solcreme og vand anbefales. Et begrænset antal sommerfugl net vil være til rådighed. Tilmelding er nødvendig. Ring til parken kontor på 610 746 2801 for at registrere.

Tidlig Canada Goose sæson åbnede tirsdag og fortsætter gennem 25 september.

Som en del af projektet, førte han en besætning på 15, logge mere end 100 timers samfundstjeneste for at hjælpe tusinder af besøgende har en mere sikker udendørs oplevelse.

Bryce Beahm, Seth Demkovitz, Jared Bartholemew, Alex Hummel, Asst. Spejderleder Rick Anderson, Garret Demkovitz, og Steph Demkovitz stå foran ny skiltning på Glen Onoko Falls Trail, der Seth Demkovitz konstrueret som en del af en ørn spejder projekt. (Marcia J. Walsh / Pennsylvania G / bidraget med)

Kvinder Canada Goose Camp Down Hoody Hvid Tilbud

'Seth kom til mig for et år siden at udtrykke en interesse for at øge den offentlige sikkerhed i Glen Onoko Falls område og udviklet en fremragende forslag,' Pennsylvania Spil Kommissionens nordøstlige Region Land Management Supervisor Michael Beahm sagde. 'Hvert år redningsmandskab i Carbon County reagere på tilskadekomne vandrere, der ikke følger grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Turene er beregnet til at fremvise en forbedring projekt, der begyndte der sidste år. Projektet omfattede tilføjelser til parkeringspladsen, starten på et spor netværk og installation af redekasser. i Long Pond. Vandreturen vil omfatte vandreture gennem vådområder, mose, rhododendron lund, skarntyde skov, skovklædte sphagnum depressioner samt sentinel kampesten tilbage fra den sidste gletsjer tilbagetog. Den uddannelsesmæssige tour vil fremvise de forbedringer og dækker en let 2 4 miles. For at registrere, skal du kontakte Heather Pritchard på 610 965 4397, ext. til middag.

Glen Onoko Falls gøres sikrere

Tidlig gås jagt: Dove jagt åbnede sidste uge; bueskydning hjorte jagt i den lokale Wildlife Management Unit 5C åbner 19 september

Nockamixon State Park i Quakertown er igen åben for jægere, der søger at deltage i gåsen jagtsæsonen. Alle områder af parken normalt åbne for jagt er åbne for tidlig Goose sæson, og alt Pennsylvania spil Kommissionens forordninger gælder, herunder skydning 30 minutter før solopgang til 30 minutter efter solnedgang, sammen med en daglig pose grænse på otte gæs og en besiddelse grænse på 24.

En optik demo bord vil blive oprettet med en række forskellige Kvinder Canada Goose Camp Down Hoody Hvid Tilbud kikkerter og teleskop til både demonstration og køb. En ekspert vil også være klar til at besvare spørgsmål. En del af provenuet vil blive doneret til begge organisationer.

Maple Tract Bevar tur på lørdag: wildlands Conservancy vil foretage ture i sit 600 plus acre Maple Tract bevare i Poconos denne weekend.

Glen Onoko Falls har længe tilbudt en af ​​de smukkeste, og desværre farlige, vandreture muligheder i Lehigh Valley.

'Ligesom de fleste vandfald, er Glen Onoko placeret mellem stejl og glat terræn,' forklarede Beahm. 'Seth projekt rådgiver besøgende til at bære passende fodtøj, for at undgå vandreture under påvirkning af narkotika eller alkohol, og til at blive på sporet. Vandrere også bør være opmærksom på at dette er et' loop 'spor, der har en lettere afstamning tilbage til parkeringspladsen ved Lehigh Gorge State Park. '

Seth Demkovitz af Towamensing Township endte sit Eagle Scout projekt i sidste måned for at øge sikkerheden og bevidsthed.

Bryce Beahm, Seth Demkovitz, Jared Bartholemew, Alex Hummel, Asst. Spejderleder Rick Anderson, Garret Demkovitz, og Steph Demkovitz stå foran ny skiltning på Glen Onoko Falls Trail, der Seth Demkovitz konstrueret som en del af en ørn spejder projekt.

Jagt kort til parken findes på park kontoret på 1542 Mountain View Drive, Quakertown. For mere information, ring Nockamixon State Park på 215 529 7300.

Nu, takket være en Eagle Scout projekt i State Game Lands 141 nær Jim Thorpe, skønhed forbliver og faren er faldet.