'Jeg var imponeret af Steve sind.

'Jeg tror ikke, det er direkte ændret den måde, jeg udfører, selvom faderskabet har ændret min tilgang til livet, og det er påvirket min temperament, så måske indirekte er det påvirket mine forestillinger, jeg kan bare ikke være klar over det, fordi disse ting sker, så langsomt.

Det tager en stor mand til at forankre 'The Big Year', men Jack Black er op til jobbet.

'Det, jeg tænker over timing er, har jeg altid følte det var vigtigere at have modet til at gå videre og følg din passion,' Black siger. 'Selvom de ting, der gav mig et ben op i mit liv var bestemt, at jeg gik til en vis skole på samme tid som denne fyr, der vidste Tim Robbins, der fik mig ind i sin trup, de Actors 'Gang.

'Jeg var tiltrukket af dette erhverv, fordi jeg kan lide at sætte på et show,' siger Black, hvem der lægge fi nishing hånd på en ny Tenacious D album, på grund, han håber, næste sommer. 'Du forsøger at blæse folks sind, og narre dem til at tro virkelighed din lille leg. Jeg er ikke bevidst forsøger at holde mig selv barn lignende, men det kommer med det område, når du er en far.

Kvinder Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Brun På Nettet

Brad er et arbejde stiv som sparer sine penge fra sin aflukke job at forfølge sin drøm. Men samme år Brad er jagter sin drøm, en kæk champ ved navn Kenny Bostick (Wilson) er ude på at beskytte sin alltime rekord, og Stu Preissler (Martin), en pensioneret direktør, er endeligt i gang med hans levetid lidenskab. Alle tre vil køre op mod naturen, held og hinanden, da de går til en Nutting s fl ycatcher her, en Canada Goose der.

Da Black er blevet far til to sønner sikkert deres legetøj brystet omfatter Po action tal, høflighed af Fars to 'Kung Fu Panda' film han siger, at han kan have aflyttet i nye områder som performer, men han har måske ikke engang klar over det.

Sort, 42, kan knytte. Efter et årti med at være den Belushi esque rebel ( 'School of Rock', 'Tropic Thunder'), den slob af aldre ( 'Year One'), en biggerthan liv fi gur ( 'Tenacious D i Pick of Destiny', ' King Kong ',' Gullivers rejser ') og en Everyman med en romantisk stribe (' The Holiday ',' Margot at the Wedding '), er han nu på et sted, hvor han kan være centrum for en film som' The Big Year ' og noget ud af det.

'Det var måske 1989, og det gjorde vi et show på Joseph Papp Public Theater,' Black minder. 'Jeg var ligesom 19 år, og havde en utrolig tid at gøre dette store show. Det var virkelig sjovt. Og vi havde en smuk uanset. Men jeg har altid elsket New York på trods af, eller virkelig på grund af sin brutale ærlighed. '

Jack Black stiger til nye højder i 'Big Year '

World Politics Underholdning Gossip Spil Underholdning Pics TV Film Musik Theater Arts horoskoper Dagligt Ugentligt Månedligt Pet Horoskoper Lifestyle Sundhed Kvinder Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Brun På Nettet Homes Food Viva udtalelse Autos Købers Guide Ratings Anmeldelser Nyheder Views Fotos Gallerier Dækker Classifieds Trending: Rudy Giuliani Michael Phelps ALEX RODRIGUEZ RIO OLYMPICS 2016 Donald Trump

Making 'The Big Year', som er baseret på en nonfi ktion bog af Mark Obmascik, Sort fundet et naturligt kammeratskab med Martin og Wilson, ingen af ​​hvem han havde kendt før undertegnelsen på.

Født og opvokset i Los Angeles, husker Black da han første kom til New York med Robbins 'trup.

facebook email 'Jeg blev tiltrukket af dette erhverv, fordi jeg kan lide at sætte på et show,' siger Jack Black (c.), med Steve Martin og Owen Wilson i 'The Big Year'.

Komedien, åbner fredag, costars Steve Martin og Owen Wilson, med en rede fuld af understøttende spillere, herunder Brian Dennehy, Dianne Wiest, An Jelica Huston, Rosamund Pike, Joel McHale og Rashida Jones.

Sort med Winslet i 'The Holiday'. (Columbia / Everett)

'Og jeg følte på samme måde om Owen.' Disse fyre kan være så hurtig, og naturligvis så kan Jack, men han har også denne evne til at være stille og morsom og reaktiv, hvilket gjorde det en smuk blanding. De havde alle deres vejrtrækning værelse. 'Jack er gået forbi vildere, skøre forestillinger, og dette var en mulighed for ham at vokse, 'tilføjer Frankel.' Du ser ham på scenen og den måde, han trives off et publikum er fantastisk. Og her, han og Owen og Steve var alle i stand til at udlede energi fra hinanden. '

Select Sport Fodbold Basketball Baseball Hockey Fodbold College High School More Sport Gossip Games Entertainment Pics TV Film Musik Teater Arts Del denne facebook email

Endelig har de nødt til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt i Fugleopdræt, som i livet, timing er alt.

'Jeg var meget heldig. Så vellykket som jeg har været, jeg kender folk, der har raket sauce, jeg besidder, men jeg var i stand til at opfylde visse mennesker og kombinere vores lækre saucer.'

Men det er op til Black, den komiske actormusician naturkraft, at fortælle og tegne os som Brad Harris, en birder ikke fugl watcher, mange tak forsøger at få øje på mere vingede væsner på kontinentet af Nordamerika i 365 dage end nogen anden, i Fugleopdræt konkurrence kendt som en 'Big år.'