Dave og Gretchen SpoonerThe Hansens er ikke de eneste bosættere til at flygte til denne rolige, overvejende Mormon bondesamfund efter Jackson skisportssteder, teatre, fancy restauranter og kunstgallerier mistet deres glans.

Homesteading i Teton Valley

ProgressWith hans hus et udstillingsvindue, har Paul Hansen for nylig oparbejdet et fint ry som en log bygherre, samt nogen til at ringe, når man ser ind i solenergi. Når en neophyte Bungles en log bygning (ikke en sjælden begivenhed omkring her), Paul er den person, der kan rette det ud. Han og en partner er specialiseret i at bygge elegante, tætsiddende svensk klare. Business har fået til hvor, for første gang i år, havde Paulus ikke nødt til at arbejde på det lokale skiområde sidste vinter.

Paul og Mary Lou HansenIgnoring hver mors råd, Paul Hansen tog en blaffer. Rytteren videregivet et rygte om billig land 'over bakken,' lokal dialekt for Teton Valley. Bare for dælen af ​​det, Paulus og hans nye brud, Mary Lou, kørte over Teton Pass til at tage et kig. Landet var fem miles fra den nærmeste asfalterede vej. Tillable Idaho jord under et enormt himmel, en tidligere gård opdelt i 10 acre partier.

To par over bakken (fra Jackson) tilpasning uden kompromis efter flytning til Wyoming.

Dave og Gretchen Spooner er også blandt Jackson udlændinge. Dave siger, 'Når du flytter til Wyoming fra Texas, en masse mennesker advarede mig, 'En masse af Texans komme herop for at dø.' Det tog mig et stykke tid at indse, at de dør, fordi de sulter ihjel. '

Dette er ikke spartansk eksistens: De Hansens har en vaskemaskine, en tørretumbler og en pop up brødrister. Køleskabet, vandvarmer og ovn køre på propan, tanken behov påfyldning en gang om året. Pauls seneste erhvervelse, en $ 1500 Heart interface inverter, kører deres stereoanlæg og mikrobølgeovn.

nok, at Gretchen kan koncentrere sig om sin husførelse og laver bogføring på deres computere. Hun er også en tendens deres fire børn og en sprudlende have, der holder hende masser travlt konserves.

En uskreven regel om fri virksomheden anvender stadig, selvom: Levere kvalitet til en rimelig pris, og der er altid nogen, der vil betale. Dave har strakt sin virksomhed grad og omfattende baggrund i elektronik vidt og bredt. Han ejer rettighederne til en database program til pc'er, som han sælger, og støtter fra sit hjem; han skriver andre programmer; han reparerer computere; han har en voksende liste af kunder, for hvem Han rådfører på næsten enhver computer spørgsmål; han er under kontrakt med et nærliggende hospital for at holde deres tv'er kørende. Dave gør godt

Udtrykkene: $ 850 per acre, ingen penge ned, $ 100 per måned på 9%. Uanset hvad, de Hansens regnede de altid kunne skrabe sammen $ 100 betaling. De købte jord uden at have andre planer.

De Hansens ikke sat sig for at blive lige så selvforsynende som de nu er. Den lokale elektriske co op uforvarende opfordrede dem til at afvise mainstream teknologi ved at kræve $ 30,000 for to miles af højspændingsledning. Paul installeret to 35 watt solcellepaneler med Canada Goose Snow Mantra Parka Salg et tracking system, en vindmølle og en bank af batterier. Deres hus er aldrig uden saft.

Flytning til Wyoming: homesteading i Teton ValleyAt første øjekast i Teton Valley, er det nemt at tænke, 'Dette sted har set bedre tider.' Der synes ikke at være meget foregår. For underholdning, der er én film skærm, Spud Drive In, og det er lukket halvdelen af ​​året. Ser tættere selvom det er tydeligt, at på trods af den seneste magre tider, er der ingen frygt i luften. Børn wobble deres cykler ned hovedvejen uden pleje. Nævn narkotika, og folk tænker på sulfa. Hvis Teton Valley ønsker at lægge et krav til berømmelse, det var Ærten verdens hovedstad for 80 år siden.

Tre år senere, en $ 5.000 uventet hjalp dem til at slå den dyre Jackson Hole leje og bygge et hjem. Paul besad grundlæggende snedkeri færdigheder og en forkærlighed for kvalitet arbejde; resultatet er en afsondret 700 kvadratfod log hjem, der føler sig hermetisk forseglet mod de lange vintre med vinduer, der leverer postkort udsigt i alle retninger. I nærheden, deres haven giver masser af mad i løbet af 80 dage vækstsæsonen. Aften stilhed brydes kun af hvisken Canada Goose vinger en kvart mil væk.

I de sidste 15 år, har Teton Valley tiltrukket mere end sin andel af personer, der søger landdistrikterne livsstil. Og ikke kun fordi det er lav nøgle. Det er indviet i den verdensberømte Teton skyline og alle de andre naturlige attributter Jackson Hole (som sidder omkring 30 miles på den anden side af intervallet), men til ingen af ​​hustle travlhed.

Canada Goose Snow Mantra Parka Salg

Gretchen forklarer, at den lokale fast ejendom er et købers marked, fordi de store bedrifter er langsomt folde. Vand, i det mindste i de massive mængder, der kræves til moderne agri Biz, har været knappe for otte af de sidste ni år.

De Spooners forsøgte at gøre en go af Jackson under fast ejendom boom for 10 år siden. 'Vi kunne aldrig komme foran,' siger Dave. 'Vi ville spare $ 20.000 og aflevere det til en fyr. Han ville sige, 'Prisen gik bare op til $ 25.000.' Vi ville komme tilbage med $ 25.000, og han ville sige, 'Det er op til $ 40.000.' '

Ivrig at rejse en familie, de Spooners flyttede til Teton Valley til at styre en ranch. I 1980 købte de en komfortabel gård stil hjem i Driggs for $ 50,000 omkring halvdelen af, hvad det ville have kostet i Jackson. 'Dette er en virkelig fremragende sted at bo,' siger Dave. 'Priserne er de samme som de var i 70'erne. Du kan få en fixer øvre og et par acres jord for $ 50.000.'

Det var 1977, en tid, hvor Paulus indrømmer, 'Vi var temmelig naiv.' Paul og Mary Lou var prototypiske ski bums, der bor i en trailer i Jackson. I et forsøg på hjemmeindustri, gjorde han jerky og hun voksede spirer.

Canada Goose Snow Mantra Parka Salg

Canada Goose Snow Mantra Parka Salg

Mary Lou fundet ansættelse som typograf, når de først byggede deres hjem. Nu er hun arbejder deltid på posthuset og holder bøger for en enkelt konto. Med to år gamle Martha og en anden på den måde, det er nok. Og hvor godt går det for Hansens nu? Nå, de har aldrig haft til at låne penge, og hvert år de vokser færre grøntsager for at gøre plads til flere blomster.