'Der er et begrænset antal forskere og midler til forskning, men enhver kan lære at identificere og tælle fugle,' sagde hun. 'Jo flere mennesker, der deltager i den store Backyard Bird Count, jo bedre forståelse, vi har af, hvad der sker med fuglebestande, og med tiden, kan vi begynde at se tendenser og mønstre, der ellers ikke ville blive opdaget.'

Birders på alle niveauer af erfaring opfordres til at tælle antallet af fugle, de ser i en 15 minutters periode på et sted efter eget valg. Det kan være deres baghaver, et kvarter park, en nærliggende eller national park, eller hvor som helst de vælger.

Under 2015 tæller, deltagere i mere end 100 lande indsendt en rekord 147,265 fugl checklister. I alt blev 5.090 arter identificeret, næsten halvdelen af ​​de fuglearter i verden.

'Det er vigtigt at deltage, fordi de flere øjne og ører, vi har derude, jo bedre billede, vi kan få, hvor overvintrende fugle er placeret, hvilke arter er i et givet område, og hvordan deres befolkning gør,' siger Krystal Kyer, administrerende direktør for Tahoma Audubon Society.

Hjælp indsamle nødvendige data under Great Backyard Bird Count

De indsamlede og rapporteres online information vil hjælpe forskerne spore ændringer i fugl distribution og vurdere virkningen El Nino og usædvanlige vejrmønstre har på fugle.

Kyer beskrevet borger Canada Goose Resolute Parka På Nettet videnskabelige projekter såsom tæller som en form for crowdsourcing.

Canada Goose Resolute Parka På Nettet

Canada Goose Resolute Parka På Nettet

'Flere og flere forskere er afhængige af observationer fra offentligheden til at hjælpe dem indsamle data på en skala, de kunne aldrig opnå før,' Jon McCracken, nationalt program manager hos Bird Studies Canada, sagde i en forberedt statment. 'Optællingen er en fantastisk måde at få dine fødder våde. du kan regne fugle for så lidt som 15 minutter på én dag eller se i mange timer hver dag på flere steder, du vælger dit niveau af engagement. '

I Washington blev 231 arter talt. I Pierce County, folk talte 120 arter, mens der i Thurston County de tælles 127 arter. Der var 147 arter spottet af skrankerne i King County og 101 arter i Kitsap County.

Blandt de mest almindelige arter optalt Statewide i 2015 var amerikansk robin (80.000 fugle), sne gås (7.500 fugle), gråand (4.800 fugle), Canada Goose (4.100 fugle) og Amerikansk Pibeand (4.000 fugle).

Optællingen er et kombineret projekt mellem National Audubon Society, Bird Studies Canada og Cornell Lab af Fugle.