Efter en periode med kraftig befolkningsnedgang i begyndelsen af ​​1900'erne, statslige dyreliv agenturer begyndte at se på måder at beskytte befolkningerne, der forblev. I begyndelsen af ​​1960'erne blev der små grupper af 'kæmpe' Canada Goose genopdaget på en række tilflugtssteder i det meste nordlige stater, og føderale og statslige organer begyndte en samordnet Canada Goose Montebello Parka Priser indsats for at genopbygge bestandene i South Carolina. Institut for naturressourcer. 'Gæs blev taget til fange fra stater som New Jersey, Pennsylvania og Rhode Island og flyttede ind i vores stat med den hensigt at etablere en hjemmehørende Canada Goose befolkning.'

Canada Goose Montebello Parka Priser

Resultatet har skabt nye jagt muligheder for waterfowlers og lidt af en udfordring for dyrelivet ledere.

Den officielle start på 'jagtsæsonen' åbner med en 30 dag tidligt gås vandfugle sæsonen september måned. (Foto: PHILLIP GENTRY)

Scouting er nøglen. Spejder dine potentielle jagtområder og se, hvor fuglene ønsker at være. Mad kilder er altafgørende til jagt gæs og duer på land. Goose jægere er ofte succesfulde omkring vand gennem midten morgen til sen eftermiddag, når gæssene vender tilbage til vandet for at slapper og drikke.

Hvis du bor på en sø virkelig ved siden af ​​ethvert organ af vand, eller endda har en betragtelig græsplæne chancer er du har haft besøg af en flok eller to af Upstate mest uvelkomne bosiddende indbyggere Canada gæs. De synes at være overalt, men det var ikke altid tilfældet.

'Vi plejede at se dem på området søer og nogle gård damme, som vi jages for ænder i løbet af vinteren,' sagde Emery. 'Vi har virkelig gjorde ikke noget anderledes, hvis de kom ind i spændet, ville vi skyde dem.

Det er grunden til, at SCDNR etableret en 'tidlig gås' sæson, der starter tirsdag og løber gennem September. Sæsonen tillader en liberal pose grænse på 15 fugle per dag per jæger med det mål for øje at hjælpe styre ressourcen.

'Til sidst, da vi begyndte at se flere af dem, vi ville tilføje et par gås lokkefugle over på den side af vores ænder spredning og vi begyndte at øge størrelsen af ​​vores stål skudt. Hvor vi plejede at bruge det meste størrelse 4 til ænder, vi ville begynde at bære størrelse 2 og nogle gange bære et par runder af BB størrelse for de tider, vi oplevede gæs. '

Der er fantastiske ligheder mellem succesfulde taktik til både tidlige gæs og turtelduer, for hvilke sæsonen åbner også i et par dage.

'Indsatsen har været en enorm succes. De første befolkninger vi oprindeligt etableret tilbage i 1980'erne har forvandlet til det, der nu en Statewide population af hjemmehørende gæs.'

Denne praksis tilpasse andejagt teknikker til at gåsen jagt fungeret godt nok i løbet af årene og er stadig temmelig vellykket dag. Problem er, hit eller miss vintertid taktik fungerer ikke nær så godt i September. Desuden er der ingen sammenfaldende duck sæson at supplere skyde muligheder.

Canada Goose Montebello Parka Priser

'Vi får et par opkald om generende gæs fra det meste urbaniserede områder golfbaner, offentlige parker og indkøbscenter parkeringspladser,' sagde Harrigal. 'Mens folk nyder at se tre eller fire gæs i naturskønne omgivelser, de får lidt forstyrret når at befolkningen bliver til 25 eller endda 50 store fugle.'

Offentlig jagt jord bugner i South Carolina; næsten alle statens reservoirer er fair spil. Visse vandmasser kræver skriftlig tilladelse fra ejeren til jagt inden for 200 yards af en opholdstilladelse. Army Corps of Engineers opretholde en ret måde rundt i vandkanten og på tværs af alle øer, der findes i reservoiret.

Gør dig klar til at lave mad nogle tidlige gås

Canada Goose Montebello Parka Priser

Med jagt mulighed på plads og støtte fra SCDNR bag dem, waterfowlers står kun ét spørgsmål, hvordan at jage de Canada gæs. Ifølge mangeårige waterfowler Scott Emery, der er en 'lære som du går' element.