'Det har været interessant. Det har været en meget unik oplevelse at være i stand til at se hele processen, fra hendes scouting hendes reden i første omgang, for derefter at lægge æg og inkubere dem, og nu udrugning dem. Det har været virkelig cool, 'siger han og tilføjer, at det vil være anderledes, når hans houseguests er væk.

Benjamin Lavin gjort opdagelsen i hans lejlighed i begyndelsen af ​​april.

Canada Goose Jakke Herre

'Jeg tror, ​​at planen er, når Lucy går ned til gaden og begynder at kalde til babyer til at komme ned, så jeg kunne gå ud og sætte gæslinger i en kasse,' siger Lavin.

Goslings luge på Edmonton balkon

Lavin oprettet et webcam til at se hans uventede houseguest lå fem æg. Han ønskede at holde øje med dem fra skole og arbejde, som han var bekymret for, hvad der kan ske med gæslinger, når de udklækkes.

er helt normalt for gæs til reden ved høje stigninger, siger Kim Blomme, direktør, Wildlife Services, Wildlife Rehabilitation Society of Edmonton, der tilføjede, gæs reden højt op i naturen så godt.

selv i naturen kan vi sige med sikkerhed, at hele partiet kommer til at overleve. i et bymiljø, hvis de ender med landing på beton, kan de helt sikkert tage en hoppe, det isn visse død, men det helt sikkert en hårdere overflade end landing i en gård eller græs, tilføjede hun.

'De første par dage, hun var der jeg troede, hun var bare hænge ud,' sagde han. 'Et par dage senere bemærkede jeg æg på min tomat plantageejer.'

'Jeg kommer til at tage dem ned til gadeplan og derefter, du ved, hjælpe dem på tværs af vejene til, uanset hvor de kommer til at komme til.'

Lavin er foregribe flytningen vil gå videre engang inden for de Canada Goose Jakke Herre første 24 timer efter udrugning.

Den Canada Goose er beskyttet i henhold til føderal lov, så bevæger dyret og hendes æg før lugen ikke var en mulighed. Bekymret de gæslinger ville ikke overleve 10 etagers tur til jorden, Lavin kaldet Wildlife Rehabilitation Society of Edmonton om hjælp.

Canada Goose Jakke Herre