Canada Goose Hybridge Lite Jacket Butik århus

Det vil være en lykkelig ting, hvis du har en smuk og comfortble dunjakke i den kolde vinter, fordi det vil holde dig varm og komfortabel, og holde dig væk fra chilliness. Ned er en stor isolator, men det er en delikat og vanskeligt materiale at rengøre. Du kan rense dine ned jakker i en vaskemaskine eller håndvask det i et badekar, men begge metoder kræver en langvarig og omhyggelig proces for at undgå at beskadige isoleringen. Hvis du er for langt fra enten badekar eller laundromat for en fuld vask, rengøring er svaret. Regelmæssig vedligeholdelse vil forlænge levetiden af ​​dine dynejakker. Så, hvordan at rense dine dyrebare dynejakker? Jeg vil gerne vise dig den rigtige rengøringsmetode.

Del 1: Hvordan til at rense ned jakker

Del: 2 Sådan fjerner dårlig lugt af dynejakker

Tøjforretning i lang tid, ingen udtørring, vil der være en ubehagelig lugt. Når du køber de dynejakker, bedes ikke kun afhænge af prisen, bør du være opmærksom på den kolde bevis, kan den ringere ned pelsen ikke nå den kolde bevis resultat, kan påvirke sundheden endnu.

Efter dette, skal du tørre dine dynejakker. Husk, at ikke vride ud tøjet, men at lufttørre, eller tør med en tørretumbler, eller placeres de dynejakker i en speciel tørremaskine. Ellers vil dine dynejakker blive deformeret.

Tør forsigtigt kraven, manchetter, bryst, etc. med et håndklæde dyppet i benzin. Efter fjernelse af snavs, derefter tørre de ned jakker med et tørt håndklæde til at fjerne benzin. Efter at have ventet i lang tid at færdiggøre fordampning af benzin, kan du bære du rense ned jakker igen!

Canada Goose Hybridge Lite Jacket Butik århus

Hvis dunjakke er meget beskidt, er den eneste måde at tage den samlede vask metode:

andet, gnide jakke ren, og skyl den med rent vand, indtil der ikke er sæberester. Vær opmærksom på at, at processen med rengøring bør ikke være alt for hårdt, og ikke vaske Moncler jakker for ofte, eller jakker vil blive beskadiget.

Hvordan at rengøre ned jakker og fjern dårlig lugt af down-stik

Når du er færdig med disse trin, din jakke vil ligner en ny.

Når dine dynejakker bliver ren, bør du suge vandet ud med et tørt håndklæde forsigtigt; derefter, sætte det i solen eller et ventileret sted at tørre. Efter jakken tørre, kan du trykke på det med en pind for at genoprette fleksibiliteten af ​​jakken.

Efter tørring vil dynejakker bliver flad. Du kan slå de ned jakker med begge hænder, eller tæt ved opvarmning grill i et stykke tid, vil det komme tilbage til bløde tilstand. Selvfølgelig lugten forsvinder derefter. Dine Moncler dynejakker ligne den nye.

Først suge din dunjakke i koldt vand i 20 minutter, derefter, sætte det i Canada Goose Hybridge Lite Jacket Butik århus varmt vand, som er 20 til 30 grader varmt vand, og derefter tilføje to skefulde af vaskepulver, gnid det forsigtigt. Du kan skrubbe det sted, som er vanskeligt at rengøre med en blød hårbørste.