Ad Age: Hvad er din definition af kreativitet?

Før den første frost hits, forbrugerne allerede er at trække deres Canada Goose jakker. På trods af de høje priser parkacoats starter nord for $ 600 shoppere regelmæssigt pony op til den eftertragtede mærke, med mange butikker, der sælger ud før vintersæsonen får undervejs. Chief Marketing Officer Kevin Spreekmeester er markedsføring hjernen bag 58 år gamle mærke. Tidligere med virksomheder som Ford og NFL Canada, han hjalp katapult Toronto baserede Canada Goose i forbrugernes søgelys for to år siden, da han leverede Sports Illustrated med hvide jakker efter at have hørt det var at skyde sin årlige badedragt emne i Antarktis. En frakke sidst gjort sin vej til model Kate Upton i et cover skud, der fik global opmærksomhed. En sådan guerilla marketing har bidraget til en 4000% stigning i virksomhedens salg i det seneste årti, at efter sigende mere end $ 300.000.000. En nylig global kampagne, bør mærkets første, og byder på en kortfilm af født canadisk Hollywood instruktør Paul Haggis fortsætte denne vækst,

Mr. Spreekmeester: Great markedsføring og kreativitet aldrig kommer uden en udfordring, Canada Goose Elijah Bomber Denmark så for vores hold her på Canada Goose, det er svært at vælge én ting. Det er sagt, på et højt niveau, der sælger til en bred vifte af publikum med forskellige behov og forventninger vores brand på markeder rundt om i verden alle på forskellige stadier af modenhed, sammen med eksplosiv vækst, hvordan vi udvikler vores kommunikationsplatform og budskab uden at miste os selv har været et klart fokus. For at løse det, vi ladet os at dykke ned i de mest tilfældige begreber og kreative strategier, før at indse, at vi har fantastiske, virkelige historier at fortælle. Så vi lige fortalt dem, ærligt. Vi gik tilbage til vores rødder og fandt vores svar der.

Ad Age: Hvad var din største kreative udfordring det forløbne år, og hvordan har du tackle det?

Kevin Spreekmeester: Begrebet kreativitet er ofte undvigende. Det synes altid at være den fjerneste ting fra dit sind, når du forsøger at være kreativ. Når jeg har følt på det mest kreative, det har været som jeg arbejder gennem en proces med udforskning, der ender i et sted, der føles ubestridelig. Utroligt, når du når en kreativ løsning, det er så indlysende, at det forekommer utænkeligt, at du ikke starte der. Måske så, for mig definitionen af ​​kreativitet er 'en proces med at udforske et emne fra det sublime til det indlysende indtil den sidste tanke er en ubestridelig sandhed.'

Kevin Spreekmeester

Mr. Spreekmeester: De fleste kreative nedture er faktisk bare en mangel på energi eller entusiasme til at beskæftige sig med et spørgsmål, jeg tror ikke, folk bare bliver kreativt dum fra den ene dag til den næste. Min måde at håndtere en kreativ krise er måske ikke den mest effektive, men det virker for mig. Jeg har tendens til at rive alt ned omkring mig og få rodet. Så jeg går til steder af komfort, lytte til gamle musik, der inspirerer mig, se film, der bevæger mig eller forbinde med venner, der forstår mig, og da jeg er færdig med at komme tilbage til mine rødder, jeg reenergized og komme tilbage til udfordringen ved hånden.

Ad Age: Hvad er det bedste råd, du fik, da det kommer til at pleje din kreativitet?

Mr. Spreekmeester: Kreativitet er en proces, ikke en destination eller ting. Det er en måde at se. Jeg tror ikke, du kan tvinge det, men jeg tror, ​​du kan klare det. Og de bedste kreative løsninger er utroligt ærlige. Mit råd ville være at aldrig stoppe ved den første eller nemmeste svar skub, indtil du bliver latterligt, og derefter gå i seng og tage endnu et kig på det næste dag. Og endelig, være parat til at være brutalt ærlig overfor dig selv.

Canada Goose Elijah Bomber Denmark

Canada Goose Elijah Bomber Denmark